28 / 03 / 2024

Erol Kaya çevre hassasiyeti

Erol Kaya çevre hassasiyeti

Erol Kaya, 2023 'e Doğru AB Sürecinde Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi Mevzuat ve Uygulamaları Paneli'nde, çevre ve kalkınma arasında bir sıkıntının söz konusu olduğunu belirtti.

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

TOKİ, Kayaşehir'deki 2 bin 450 konutun teslimlerine başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 4 etap olarak inşa edilen 2 bin 450 sosyal konut tamamlandı. Projede yer alan konutların teslimleri 15 Ocak'tan başlayacak.

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Kaya tarafından kuruldu.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Rda Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Rda Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane'de Erol Kaya tarafından kuruldu.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

Nidapark Kayaşehir'in kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Kayaşehir kapsamında, 976 Ada 3 Parsel Konutlar ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Nidapark Kayaşehir'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Kayaşehir projesi 443 ada 71 parsel üzerindeki Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü onaylandı...

Nidapark Kayaşehir'in kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Kayaşehir kapsamında, 443 ada 69 parseldeki Konutlar ile Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

Nidapark Kayaşehir kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayaşehir 976 Ada 3 Parseldeki Konutlar, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Kul Otelcilik ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kul Otelcilik ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Çelik ve Erol Kaya ortaklığıyla kuruldu. 

Erol Kaya çevre hassasiyeti Haberi

Erol Kaya çevre hassasiyeti


TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Türkiye'de çevre hassasiyeti istismar edilerek çevrecilik algısına zarar verildiğini söyledi.


Batılı ülkelerin bu sıkıntıyı çevreyi ihmal ederek çözdüğünü savunan Kaya, "Türkiye'de sağlıklı bir kalkınmayı sağlıklı bir çevreyle gerçekleştirmeliyiz" dedi.


Kaya, AB müktesebatı uyum sürecinde ilk açılan fasıllardan birisinin çevre olduğunu vurgulayarak, bütün ülkelerin bunu sona bırakırken Türkiye'nin öncelik vermesinin büyük önem taşıdığını anlattı.


Türkiye'nin 2009'da Kyoto Protokolü'nü imzaladığını anımsatan Kaya, 2023 vizyonunda da merkezi hükümet, yerel yönetim ve özel sektör olarak çevreye yönelik 58 milyar avroluk yatırım öngörüldüğünü kaydetti.


Kaya, Türkiye'de sürekli artan bir ivmeyle çevre yatırımları gerçekleştirildiğine işaret ederek, şöyle konuştu:


"Gezi Parkı ve ODTÜ olaylarına baktığımızda ise toplumsal bilincin geliştiğini görüyoruz. Son olaylarda iyi bir bilincimiz olduğunu ortaya koyduk. Ancak bu bilinç istismar edildi. Türkiye'de çevre...