28 / 03 / 2024

Erol Kaya çöp depolama tesisi

Erol Kaya çöp depolama tesisi

Karrşıyaka Yamanlar'a yapılması planlanan çöp depolama ve bertaraf tesisi ile ilgili tartışma tüm hızıyla devam ediyor. TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, 1994'te İstanbul'da yaşanan çöp patlamasını hatırlattı.

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Rda Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Rda Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane'de Erol Kaya tarafından kuruldu.

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli Vasfi Kaya tarafından kuruldu.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Kul Otelcilik ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kul Otelcilik ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Çelik ve Erol Kaya ortaklığıyla kuruldu. 

Ballıkaya Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Sakarya'ya yılda 189,22 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edecek Ballıkaya Barajı inşaatında sona gelindiğini açıkladı. 

Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Kaya Eren tarafından kuruldu. 

Tunceli Pülümür'e 5 milyonluk otel yatırımı!

Merkezi Tunceli’de bulunan ve orta ölçekli 240 esnafın ortak olduğu Munzur Su’nun kurucusu Haydar Kaya, Pülümür bölgesine 5 milyon liralık otel yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ömer Faruk Aslan ve Şuayip Erol tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rize'de 16 metrekarelik kaya üzerine ev yapıldı!

Rize'de, Reşat Eren'in, kentin gürültüsünden kaçıp doğada zaman geçirmek amacıyla 16 metrekare kaya üzerine yaptığı ev görenleri hayrete düşürüyor.

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi tam gaz!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon'un yatırım projelerinde çalışmalar sürüyor!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin bir kısmını yerinde inceledi.

Erol Kaya çöp depolama tesisi Haberi

Erol Kaya çöp depolama tesisi


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka Yamanlar'a yapmayı planladığı çöp depolama ve bertaraf tesisi ile ilgili tartışma tüm hızıyla devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Koordinatör Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, 1994'te İstanbul'da yaşanan çöp patlamasını hatırlattı. 


Ortak akıl çağrısı

Kaya, "O dönemde de çöpler açık bir alana depolanıyordu. Sonunda istenmeyen o olay oldu. İzmir İstanbul'un 20 yıl önce yaşadığı bu soruna hala bir çözüm bulamadı. Harmandalı'da vahşi depolama devam ediyor. Ömrünü tamamlamış bir yapı var. Ortaya çıkan gazla ilgili bir değerlendirme yapılmıyor. Çöpler ilkel bir şekilde toplanmaya devam ediyor. 21. yüzyılda İzmir'in hala çöp sorununu tartışıyor olması da oldukça ilginç. Harmandalı her an patlayabilir" dedi. 

Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları ile bir an önce...