26 / 04 / 2024

Erol Turgut

Erol Turgut

Skala Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Turgut tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Skala Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skala Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Turgut tarafından 20 Ağustos 2014 tarihinde Ataşehir, Örnek Mahallesi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi'nde kuruldu.

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Erol Ertekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Temmuz' da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi' nde kuruldu.

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

Kocaeli Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk ihalesi!

Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk yapılması için ihale yapıldı. İhaleye Uğur-Tem İnşaat tek başına katıldı

Hüseyin Erol: İzmit Halkevi binası restore edilsin!

Binlerce İzmitliden imza toplayan kentin sevilen ismi Hüseyin Erol, Halkevi binasının restore edilmesini ve Atatürk Heykeli önündeki otoparkın kaldırılmasını istedi. Erol imzalarla birlikte yetkili makamlara başvuru yaptı.

Receb Turgut kimdir?

Yüksek Mimar Receb Turgut kimdir? Receb Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Receb Turgut, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Receb Turgut...

Erol Yarar: Yatırımlarla kayak turizmini canlandırabiliriz!

TKF Başkanı Erol Yarar:"İstenilen yatırımlar yapıldığında Türkiye'de 9,5 milyonu yabancı, 4 milyonu da yerli olmak üzere 13,5 milyon kişi kayak turizminden faydalanarak, Türkiye'ye gelir getirecek"

Skala Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skala Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Turgut tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Turgut: Kanal İstanbul arsa geliştirme projesidir!

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, MHP iktidarında rant ve imar yolsuzluklarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Turgut, Kanal İstanbul'un " rant projesi " olduğunu kaydetti.

Turgut Cansever, Ağa Han Mimarlık ödülünü 3 kazanan tek isim!

Cumhuriyet dönemi Türkiye'sinin en önemli mimarları arasında sayılan Turgut Cansever, özellikle Ağa Han Mimarlık Ödülü'nü üç kez kazanmış tek isim olarak tanınıyor.

1997 yılında Turgut Özal'a anıt mezar yapılacakmış!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Vatan Caddesi'nde bulunan mezarına ''anıt mezar'' yapılmasına 1997 yılında karar verilmiş ve 1997 yılının ''yedek ödenek tertibi''nden 126 milyar 500 milyon lira ayrılması kararlaştırılmış.

Turgut Mahalle Konağı hizmete girdi!

İzmit Belediyesi tarafından Turgut mahallesinde yaptırılan konak açıldı. Mahallelerde sosyal yaşamı artırmak ve devamlı kılmak amacıyla yapılan konağın açılışını Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan yaptı.

Avcılar Turgut Özal Stadı toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor!

Avcılar'daki Turgut Özal Stadı, toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor. Stadın yerine yapılacak transfer merkezi metro, otobüs, metrobüs, Marmaray, tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım hatlarının Avcılar'daki aktarma noktası olacak.

Erol Tanrıkulu Antalya Korkuteli'ne yapılan cami inşaatı inceledi!

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu önüne cami yapımı için çalışmalar başlatılırken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, cami yapılacak alanda incelemelerde bulundular.

Erol Turgut Haberi

Erol Turgut

Skala Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Turgut tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Skala Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak....