19 / 04 / 2024

Erol Yarar kayak turizmi

Erol Yarar kayak turizmi

TKF Başkanı Erol Yarar:"İstenilen yatırımlar yapıldığında Türkiye'de 9,5 milyonu yabancı, 4 milyonu da yerli olmak üzere 13,5 milyon kişi kayak turizminden faydalanarak, Türkiye'ye gelir getirecek"

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona gelindi!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Çambaşı Kayak Tesisi Karadeniz'e çok güzel bir tesis yapılmış. Bu tesisin en kısa zamanda devreye sokulması için bizler de elimizden geleni yapacağız"

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Erol Yarar: Yatırımlarla kayak turizmini canlandırabiliriz!

TKF Başkanı Erol Yarar:"İstenilen yatırımlar yapıldığında Türkiye'de 9,5 milyonu yabancı, 4 milyonu da yerli olmak üzere 13,5 milyon kişi kayak turizminden faydalanarak, Türkiye'ye gelir getirecek"

'Erzurum'da çöken kayak kulelerinin etüdü iyi yapılmamış'

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum'daki atlama kulelerinde meydana gelen çökmeye ilişkin, "Önceden iyi etüt yapılsaymış bu kayma kesinlikle olmazdı" dedi. İşte Yarar'ın açıklamaları...

Karlı kalkınma projesi kapsamında 5 bin otel inşa edilecek!

Erol Yarar, Türkiye’deki dağlara 5 bin otel inşa ederek kayak turizminden yılda 10.8 milyar euro gelir elde etmeyi hedefleyen projesini anlatırken, “Her dağımız bir petrol kuyusu” dedi.

Erol Yarar: Herkes kayacak Türkiye kazanacak!

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar "Herkes kayacak, Türkiye kazanacak" diye özetlerken, kayak sporunun ülke ekonomisine katkısına vurgu yaptı. Yarar, 2026 Kış Olimpiyatları'nı Türkiye'de gerçekleştirme hedeflerine biraz daha yaklaştıklarını söyledi.

Türkiye kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip!

Türkiye kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip. TÜRKİYE Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Türkiye'nin 12 yılda 48 milyar euroluk yatırım ile kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Erol Yarar: 12 yılda 48 milyar Euro yatırımla Türkiye kış turizmi merkezi olur!

Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni Başkanı Erol Yarar, dağ ve karın yoğun olduğu iller için kış turizmi önerdi. Yarar “12 yılda 48 milyar Euro’luk yatırımla Türkiye kış turizminin merkezi olur. Para da 7 yılda geri döner” dedi.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar'dan Atlama Kulelerindeki çökme açıklaması!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Bilirkişi raporları seçimlerden sonra hazır olacaktır. Tahmin ediyorum bir hafta, on güne kadar raporu bakana takdim ederler. Kaymanın neyden kaynaklandığı bilirkişi raporunda ortaya konacak.

Erol Yarar: Kayak sporunda Türkiye'nin dünyada ilk 10'da yer almasını hedefliyoruz!

Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: " Kayakta Türkiye'de yeni bir milat oluşturmayı arzu ediyoruz. Kayak Federasyonuna yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Türkiye'nin kalkınması için kayağın öneminin farkındayız" dedi

Altınoran Ankara’da dört mevsim kayak yapmaya hazır olun!

Altınoran’da, yılın dört mevsimi kayak keyfi yaşatacak Kayak Merkezi’nin çalışmaları başladı. Ankara’nın konut anlayışını değiştirmeye hazırlanan Altınoran, konut ve yaşam kalitesini yükseltecek standartları da yeniden belirliyor.

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde sezon kapandı!

Kristal karı, sarıçam ormanları ve uzun kayak pistleriyle Türkiye ' nin önemli kış turizm merkezlerinden birisi olan Cıbıltepe Kayak Merkezi ' nde, kayak sezonu kapandı...

Erol Yarar kayak turizmi Haberi

Erol Yarar kayak turizmi

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı (TKF) Erol Yarar, "İstenilen yatırımlar yapıldığında Türkiye'de 9,5 milyonu yabancı, 4 milyonu da yerli olmak üzere 13,5 milyon kişi kayak turizminden faydalanarak, Türkiye'ye gelir getirecek" dedi. 


Bolu Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, ilçe belediye başkanları ve daire amirlerinin katıldığı Doğa ve Kayak Turizmi toplantısında bir sunum yapan Arar, kış turizmi ve kayak hakkında bilgiler aktararak, Türkiye'nin kayak sporu potansiyelini değerlendirdi. 


Arar, kayak alanında, Türkiye'nin dünyada hiçbir söz hakkına sahip olmadığına dikkat çekerek, Türkiye'nin yarısından daha küçük ülkelerin kayak sporu sayesinde milyarlarca dolar kazandığını anlattı. 

Konuşmasında kayağın bölgesel kalkınma...