29 / 03 / 2024

Erparke İnşaat İthalat

Erparke İnşaat İthalat

Erparke İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi, Erdal Pembeci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

Navruz Geri Dönüşüm Metal Nakliye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navruz Geri Dönüşüm Metal Nakliye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Navruz tarafından kuruldu.

Royal Sarı Yapı İnşaat İthalat İhracat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Sarı Yapı İnşaat İthalat İhracat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Sara tarafından kuruldu. 

Emin Group Gıda İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Group Gıda İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kuş tarafından kuruldu.

Al Abdı İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Abdı İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Mansoor Al-Abdı tarafından kuruldu.

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mod Kanaan Nassan ve Omar Alnahass ortaklığında kuruldu. 

Starco İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Starco İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Amer Darkal tarafından kuruldu. 

As Yaşam Mimari İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

As Yaşam Mimari İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Üzümcü, Adem Tuncil ve Timurcan Tuncil ortaklığında kuruldu. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Mkarram Tnech Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkarram Tnech Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mkrram Tnech tarafından kuruldu. 

Royal Portal İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Portal İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Erfan Habashızadeh ve Alıreza Habashızadeh ortaklığında kuruldu.

Graf Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Graf Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Yıldırım tarafından kuruldu. 

Erparke İnşaat İthalat Haberi

Erparke İnşaat İthalat

Erparke İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi, Erdal Pembeci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. Erparke İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Erparke İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi adres: Sarıyer, Tarabya Üstü Cumhuriyet Mahallesi, Sevgi Sitesi No:3 Daire:2....