19 / 04 / 2024

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Loda Mobilya yıl sonuna kadar 2 mağaza açacak!

Taleplerde yaşanan artış nedeniyle mağaza sayısını artırmayı planladıklarını kaydeden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar 2 mağaza açmak istediklerini belirtti.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Ladin Mobilya 2016'da büyüyecek!

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Böyük, "Bu yılı yoğun geçirdik. İhracatımızda kayda değer artış yaşandı. İstanbul pazarında kendimize önemli bir yer edindik. 2016 yılında da büyüyerek, yola devam edeceğiz" dedi.

ERSA Mobilya, Almanya’dan ödülle döndü!

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya, ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü.

ERSA Mobilya yüzde 159 büyüdü!

ERSA Mobilya 2011-2013 döneminde % 159 büyüyerek, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” arasına girdi.

Ersa Mobilya'dan Erbil ve Süleymaniye'ye mağaza!

Ersa Mobilya'nın, 1958 yılından bu yana ofis mobilyası sektöründe faaliyetlerine devam ettiğini anlatan Yalçın Ata, 2008 yılından bu yana da Irak'a mobilya ihracatını sürdürdüğünü belirtti.

2015 Nevbahar Mobilya satışların yüzde 50 artırması bekleniyor!

İnegöl’de 2010 yılında üretime başlayan Nevbahar Mobilya, Coddiva markasıyla çalışmalarını sürdürüyor. Nevbahar Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Yalçın Kötek, 2015 yılında yurtiçi ve yurtdışı satışlarını yüzde 50 artırmayı planladıklarını söyledi.

Çilek Mobilya yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Çilek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, bu seneyi yüzde 20 büyümeyle tamamlamayı öngördüklerini belirterek, "2015 yılında ise bu büyümeyi yüzde 25-30 bandına çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Mobilya sektörünün ihracatı 10 yılda 7 kat arttı!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, mobilya sektöründe alınan yüzde 18’ lik KDV oranının yüzde 8’ e düşürülmesinin kayıt altıların artarak ülke istihdamına katkı sağlayacağını söyledi.

Mobilya’daki yüzde 18’lik KDV sektörü küçültüyor!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, mobilya sektöründe alınan yüzde 18’ lik KDV oranının yüzde 8’ e düşürülmesinin kayıt altıların artarak ülke istihdamına katkı sağlayacağını söyledi.

Ersa Mobilya’nın 2015 sürprizleri ORGATEC fuarında!

Fuarda, yeni konseptler, yeni fikirler ve yeni ürünleri sunacak olan ERSA Mobilya unutulmaya yüz tutmuş zanaat ve zanaatkârları konu alan “Tekrarsız” belgesellerini de ilk kez gösterime sunacak.

Doğtaş Kelebek Mobilya yönetiminde değişiklik!

Doğtaş Kelebek Mobilya'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, yönetim kurulu üyesi Hatice Hale Özsoy Bıyıklı'nın istifa ettiği, yerine Eray Yatgın'ın yönetim kurulu onayına sunulacağı duyuruldu.

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı

Yaklaşık 58 yıldan bu yana özel tasarım mobilyalarıyla sektöre yön veren ERSA Mobilya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü iş hayatını saat hobisiyle bütünleştiriyor. Ata'nın Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ERSA Mobilya Fabrikası'ndaki "Saat Müzesi", 2 bini aşkın antika ve nadide saat ile adeta bir zaman makinesini andırıyor. En eskisi 350 yıllık olan saatler ile geçmişle bugün arasında kurulan bu çok özel koleksiyonda, güneş saatinden, dalgıç saatine; ağırlıkla çalışan sarkaçlı saatten, kum saatine; nostaljik "horozlu" saatlerden, yüzlerce modeldeki kol ve cep saatine kadar her türlü saat var… Ata için her saat ayrı, ayrı önem taşıyor. Ancak bazıları manevi açıdan taşıdığı anılar nedeniyle ayrı bir öneme sahip. Odanın en özel köşelerinden birini de Atatürk için ayrılan...