20 / 04 / 2024

Ersin Abdullah Akbak

Ersin Abdullah Akbak

Polo Pergola Otomasyon Sistemleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Abdullah Akbak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Ersin Aydeniz: İslami tatil köyü kurma yönünde hayalimiz var!

E7 Grup, Düzce Akçakoca’da bulunan 5 yıldızlı Sky Tower Hotel’de başlattığı ‘Devr-i Tatil’ sisteminin ardından yeni projeleri de gündemine aldı. E7 Grup CEO’su Ersin Aydeniz “İslami tatil köyü kurma yönünde hayalimiz var. Yer bakıyoruz” dedi.

Abdullah Gül Üniversitesi'ndeki binanın yerine öğrenci yurdu yapılacak!

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'nde yer alan mevcut binayı yıktırıp yerine lisanüstü öğrenci yurdu yapım işini 16 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Abdullah Gül: Tarabya Yerleşkesi’nin masraflarını ben ödüyorum!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nde kalmasına ilişkin bazı basın-yayın organlarında yer alan haberlere, kendisine ait resmi internet sitesi üzerinden yanıt verdi.

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri Abdullah Güler istifa etti!

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Abdullah Güler AK Parti'den Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Abdullah Kavaklı kimdir?

2012 yılından Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanı olarak görev alan Abdullah Kavaklı, istifa etti. Peki, Abdullah Kavaklı kimdir? Abdullah Kavaklı bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Cidde'deki Kral Abdullah Stadı açıldı!

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın Cidde'de inşa ettiği stat görenleri kendine adeta hayran bırakıyor. Suudi Arabistan'da projesi 2009'da onaylanan ve çatısı mücevhere benzetildiği için "Çölün Mücevheri" adı verilen Kral Abdullah Stadı açıldı.

Abdullah Hacı kimdir?

Kırklareli Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı kimdir? Abdullah Hacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Hacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Hacı...

Kral Abdullah Sevda Tepesi'nde otel yaptıracaktı!

Hayatı boyunca pek çok büyük projeye imza atan Kral Abdullah’ın gerçekleştiremediği işlerden biri ise İstanbul Küçüksu mevkiinde bulunan Sevda Tepesi projesiydi.Kral Abdullah Sevda Tepesi'nde otel yaptıracaktı.

Abdullah Avcı da Toya Moda’lı oldu!

Abdullah Avcı da Toya Moda’lı oldu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konutta moda anlayışını değiştiren Bsın Ekspres Yolu üzerindeki Toya Moda konut projesinde yerini aldı.

Abdullah Sevimçok: Dört gözle perakende yasasını bekliyoruz!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, esnafın en önemli sorunlarından olan ve oldukça uzun bir zamandır beklenen Perakende Yasa Tasarısı'nın biran evvel incelişte görüşülmesi gerektiğini belirtti.

Abdullah Tekin: Manisa yeniden yapılanmalı!

Abdullah Tekin, '' Manisa'mızın bu Kentsel Dönüşüm Yasası 'ndan ciddi anlamda faydalanabilmesi için mahalle ve ada bazında değişiklikler yapılması gerekiyor. Bu dönüşüm belediyelerimizin kontrolünde yapılacak" dedi.

Abdullah Tekin: Manisa yeniden yapılanmalı!

MÜSİAD'ı Manisa'nın en etkili sivil toplum kuruluşu haline getiren Osmanoğlu İnşaat firmasının sahibi inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin, Kentsel Dönüşüm yasasının vatandaşlara büyük imkanlar sunduğunu belirtti.

İlk tuz oteli olan AKBAK Otel Çankırı'da açıldı!

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 2013 Yılı Mali Destekleri kapsamında desteklenen AKBAK Otel, geçen yıl hizmete açıldı. Türkiye'nin ilk "tuz oteli" unvanının sahibi AKBAK Otel, konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Ersin Abdullah Akbak Haberi

Ersin Abdullah Akbak

Polo Pergola Otomasyon Sistemleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Abdullah Akbak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. 


Polo Pergola Otomasyon Sistemleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır. Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Yurtiçi ve yurtdışında mimarlık, her nevi cins ve vasıfta yapı tesisat ve inşaat işleri ile iştigal etmek, yapmak , yaptırmak, taahhüt etmek, emaneten yapımcı olarak bu işleri üstlenmek, bunları satmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek Yurtiçinde ve yurtdışında her nevi mühendislik mimarlık dekorasyon müşavirlik hizmetleri yapmak, yürütmek, dekorasyon ve iç mimari uygulamaları ve bunlara bağlı proje ve taahhüt işleri yapmak Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait...