19 / 04 / 2024

Ertan Er Kentsel Tasarım ve Mimarlık iletişim

Ertan Er Kentsel Tasarım ve Mimarlık iletişim

Ertan Er Kentsel Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi 5 Ağustos 2014 Salı günü Ertan Er tarafından 25 bin TL sermaye ile Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde kuruldu...

Kentsel dönüşümde değer tespiti nasıl yapılır?

Kentsel dönüşümde maliklerin merak ettiği konular arasında taşınmazın değerinin tespiti yer alıyor. Peki, kentsel dönüşümde değer tespiti nasıl yapılır?

Mehmet Çerçi kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm uygulamasının yapıldığı İstanbul’da proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Mehmet Çerçi kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Laleli ve Mesir Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm kapsamında Belediye Meclis Salonunda mahalle halkıyla bir araya gelerek bölgede yapılacak çalışmaları anlattı.

Kentsel dönüşümde bir diğer yanlış yol: Soylulaştırma hatası!

Kentsel dönüşüm konusuna, kentsel ihtiyaçlarımız ve toplumsal barışımız arasında hassas bir denge gözeterek yaklaştığımızda, bina/parsel bazında dönüşüm dışındaki bir diğer büyük hata olan soylulaştırmayı masaya yatırmak durumundayız.

Kartal kentsel dönüşümle öne çıkıyor!

Çok hızlı bir gelişim gösteren Kartal, özellikle kentsel dönüşüm çerçevesindeki pilot bölgelerden birisi olması nedeniyle ön plana çıkıyor. Yeni konut projelerinin yapılması Kartal'a olan ilgiyi daha da artırıyor.

Antalya Işıklar Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Işıklar Caddesi'nde 1969 yılında yapılan 4 katlı Karayolları Apartmanı kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkılıyor. Binanın yerine 7 katlı lüks bir daire yapılacak. Müteahhit hak sahiplerine ücretsiz daire verecek.

Sakarya Erenler'de caddelere kentsel tasarım uygulanıyor!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında kamuoyu ile paylaşılan bir projede daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Uluyol-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Eskişehir Vişnelik'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Eskişehir'in Vişnelik Mahallesi, kentsel dönüşüm çerçevesinde elbisesini değiştirmeye hazırlanıyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan binalar sırasıyla yıkılırken yeni yapılarla bambaşka bir Vişnelik 2 yıl içerisinde şehre değer katacak.

Kentsel dönüşüm riskli alan üzerinde yürütülmeli!

ATSO'da kentsel dönüşüm konuşuldu. Antalya'nın imar durumu ve yapı kalitesinden ötürü kentsel dönüşüme yıllardır ihtiyacı olduğu ve kentsel dönüşümün bir katma değer ve kalite getirebilmesi için riskli alan üzerinden yürütülmesi gerektiği vurgulandı.

Mersin'de kentsel dönüşüm unutuldu!

Türkiye'nin ileriye dönük konumlandırılması çerçevesinde Mersin'in lojistik üs olarak işaretlenmesiyle birlikte gündeme gelen kentsel dönüşüm şimdilerde rafa kalmış gibi.

Aydın Ilıcabaşı Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Efeler İlçesi Ilıcabaşı Mahallesi sakinleri, 2013 yılında “Kentsel dönüşüm çalışmalarına 3 ay sonra 2 bin kişinin yaşadığı Ilıcabaşı Mahallesi'nden başlıyoruz” diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na tepki gösterdi.

Kentsel dönüşümde değer artış kazancı vergisi!

Gelir Vergisi Kanunu gereğince, taşınmaz malların iktisap tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılması halinde değer artış kazancı vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, kentsel dönüşümde değer artış kazancı vergisi var mı?

Ertan Er Kentsel Tasarım ve Mimarlık iletişim Haberi

Ertan Er Kentsel Tasarım ve Mimarlık iletişim

Ertan Er Kentsel Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi 5 Ağustos 2014 Salı günü Ertan Er tarafından 25 bin TL sermaye ile Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.


Ertan Er Kentsel Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. b. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile...