25 / 04 / 2024

Ertan Sabancı

Ertan Sabancı

Grinar Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Sabancı tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Tavukçuoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Grinar Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grinar Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Sabancı tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Tavukçuoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Koç ve Sabancı’nın yeni müzeleri 2016’da açılacak!

İstanbul iki yeni özel müzeye daha kavuşuyor. İstanbul’a iki yeni ve de muhteşem müze daha geliyor. Koç ve Sabancı’nın inşaatına başladığı yeni müzeleri 2016’da açılacak.

2014'te en çok Güler Sabancı ve Ali Ağaoğlu konuşuldu!

Bu yıl iş dünyasında, işkad ınları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kendilerinden en çok söz ettiren isimler oldu.

Sabancı, Teknopark'ta geleceğin temelini attı!

Sabancı, Teknopark'ta geleceğin temelini attı. Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi, havacılıktan otomotive birçok sektörde dönüşüm yaratan, nanoteknoloji ile entegre edilmiş ileri kompozit malzeme teknolojileri alanında çalışacak.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul sektörü reklamın lideri!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Türkmedya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katıldı.

Ertan Şahin kimdir?

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kimdir? Ertan Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertan Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ertan Şahin..

Sabancı Vakfı Mardin'de 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşa ettirdi!

SABANCI Vakfı’nın desteğiyle inşa edilen Sabancı Mardin Kız Yurdu hizmete açıldı. Mardin’in Artuklu ilçesinde hayata geçirilen 200 öğrenci kapasiteli yurdun açılışı geçtiğimiz dün gerçekleşti...

Sabancı Mardin Kız Yurdu hizmete açıldı!

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, Sabancı Vakfı’nın desteğiyle inşa edilen Sabancı Mardin Kız Yurdu hizmete açıldı. Yurt, ilçedeki ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören kız öğrencileri kabul etmeye başladı.

Sabancı Holding'in gelirleri yüzde 21 arttı!

2014 yılının ilk dokuz ayında Sabancı Holding ’in konsolide gelirleri, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 21 artışla 20 milyar 395 milyon TL olarak gerçekleşti.

Sabancı Müzesi'nde Turkcell teknolojisi!

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi ve Turkcell, müzede sergilenen eserlerin tüm sanatseverlerle buluşturacak işbirliğine imza attı. Uygulama sayesinde ziyaretçiler her türlü etkinliğin bilgilendirmesine kolayca ulaşabiliyor...

Sabancı ve Turkcell’den müzelere özel işbirliği!

Sakıp Sabancı Müzesi ve Turkcell, müzecilik ile teknolojiyi buluşturan işbirliğine imza attı.Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, modern müzecilik anlayışında yeni bir adım daha attıklarını belirtti.

Sadıka Gül Sabancı'nın villası kaçak yapı çıktı!

Sabancı ailesinin tanınmış ismi Şevket - Zerrin Sabancı çiftinin kızları Sadıka Gül Sabancı İstanbul Etiler' de yaptırdığı villasını yıllar önce kuaförü Kemal Kıyışkan' a sattı...

Sabancı'dan Holcim-Lafarge ortaklığına büyük teklif!

Sabancı Çimento Grubu, dünyanın en büyük çimento şirketleri olan İsviçreli Holcim ve Fransız Lafarge'ın birleşmesinin ardından Avrupa'da satışa çıkardığı bazı varlıklar için teklif vermeyi planlıyor...

Ertan Sabancı Haberi

Ertan Sabancı

Grinar Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Sabancı tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Tavukçuoğlu Caddesi'nde kuruldu. 


Grinar Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışından almış olduğu her türlü plan projelerin çizimini, tadilatını ve taahhüdünü yapmak veya başka firma ile birlikte yürütmek. Bunları uygulamaya koymak,  fenni mesul lük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve  iskan ruhsat işlemleri yapmak. 2- Her türlü inşaat, müteahhitlik, taahhüt işleri kat karşılığı, mesken ve işyerleri inşaatları  yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve  çevre düzenlemeleri, dekorasyon, turistik tesisler yapmak ve işletmek. 3- Yeni ürün tasarımları yaparak patent almak....