29 / 03 / 2024

Eryap A.Ş. Yenikent Park Konutları ev fiyatları

Eryap A.Ş. Yenikent Park Konutları ev fiyatları

Dairelerin teslimlerinin hemen gerçekleştiği Eryap A.Ş. Yenikent Park Konutları Eryap A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Ankara'nın Sincan bölgesinde inşa edilen proje toplam 42 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor...

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Kahramanmaraş Yenikent Konutları ile 1.296 konut yolda!

Yenikent Konut Yapı Kooperatifi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi'nde 1.296 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor..

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Bursa Osmangazi'de 4 park hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 4 park ve bir dinlenme alanını törenle hizmete açtı. Toplam 12 bin 500 metrekare alana sahip olan parklarda, çocuk Oyun alanları, yeşil alanlar, fitness aletleri, basketbol sahaları bulunuyor.

Yenikent cazibe merkezi olacak!

Yenikent Derneği Başkanı Fikri Arslan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,, “Meslek Yüksek Okulu’na dönüştüreceğimiz iş merkezleri için 5 Nisan Salı günü ihaleye çıkacağız" dedi

Yenikent Meslek Yüksek Okulu ihaleye çıkıyor!

Yenikent bölgesindeki kalıcı iş yerlerini Meslek Yüksek Okulu’na dönüştürme projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “MYO’nun Yenikent’e taşınması konusunda gerekli çalışmayı başlatıyoruz.

Sakarya Yenikent MYO projesi için ihaleye çıkılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesine müjdesi verilen Meslek Yüksek Okulu Projesi ile ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Başkanın açıklamaları...

Sincan'a banliyö tren hattı ve kampüs geliyor!

Her hafta lise öğrencileriyle buluşan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna müjde verdi. Tuna, Yenikent banliyö tren hattı ve Akçaören'deki hazine arazisine kampus yapılacağını söyledi.

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Musa Kuy Şube Müdürlüğü'nde 11 Ocak'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde açıldı.

Eryap A.Ş. Yenikent Park Konutları ev fiyatları Haberi

Eryap A.Ş. Yenikent Park Konutları ev fiyatları

İçerisinde 224 adet dairenin yer aldığı Eryap A.Ş. Yenikent Park Konutları Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı Yenikent bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Eryap A.Ş. Yenikent Park Konutları, 42 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede satış süreci devam ediyor.



Ankara Yenikent Park Konutları'nın içerisinde;  sosyal tesis, otopark, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar odası ve güvenlik gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Eryap A.Ş. Yenikent Park Konutları, Eryap A.Ş. tarafından inşa ediliyor.  3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin bulunduğu projede yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.



Eryap A.Ş. Yenikent Park Konutları satış ofisi

Telefon: 0312 277 02 57

Web adresi: www.yenikentparkkonutlari.com

Merve...