19 / 04 / 2024

Erzincan-Sivas Demiryolu projesi son durum

Erzincan-Sivas Demiryolu projesi son durum

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Erzincan-Sivas Demiryolu projesiyle ilgili soru önergesi verdi. 

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sivas 2023 projesi 30 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas projesinin ihalesini 30 Ekim'de saat 14.00'te gerçekleştirecek.

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Sivas projesi için beklenen tarih geldi! 258 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 258 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Sivas projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas Zara’da 608 bin TL’ye 2+1!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Zara projesi…

5 soruda TOKİ Erzincan Sosyal Konut Projesi 2022! Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Erzincan konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Sivas Sosyal Konut Projesi 2022! Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Sivas konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ'den Erzincan'a ucuz konutlar geliyor! Erzincan projesi için geri sayım başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Erzincan projesi hangi ilçede inşa edilecek? TOKİ Erzincan projesinde kaç konut olacak? İşte ayrıntılar...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

AIIB'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesine 300 milyon Euro’luk kredi!

Asya Altyapı ve Yatırım Bankası (AIIB), Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesi için Türkiye'ye 300 milyon Euro kredi sağlayacak. Proje için, Kasım'da da Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) 150 milyon Euro kredi alınmıştı.

Kanal İstanbul'a demiryolu projesi müjdesi!

Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul için demiryolu projesi inşa edileceğini dile getirdi. 

Çerkezköy-Kapıkule Demiryolu Projesi'nin yüzde 47'si tamamlandı! 

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İki mesafe arasını 3.5 saate düşerecek projenin yüzde 47's, tamamlandı. 

Erzincan-Sivas Demiryolu projesi son durum Haberi

Erzincan-Sivas Demiryolu projesi son durum

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Erzincan-Sivas Demiryolu projesiyle ilgili soru önergesi verdi. Kamil Okyay Sındır, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlanmasını istedi. 

CHP'li Sındır, "Aşağıda yazılı olarak yer alan "Erzincan- Sivas Demiryolu Projesi” ile ilgili sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu tarafından, Anayasa'nın 98. ve TBMM İçtüzüğünün 99. maddeleri gereğince yazılı olarak yanıtlanmasını saygıyla dilerim" diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır'ın soruları:

1. Erzincan-Sivas Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ne aşamadadır? 

2. Projenin güzergâhı nedir ve duraklar/istasyonlar belirlenmiş midir? 

3. Proje kapsamında herhangi bir kamulaştırma yapılmış mıdır? Yapılacak mıdır? Söz konusu kamulaştırmalar ne aşamadadır? 

4. 245 kilometrelik demiryolunun ne kadarı tamamlanmıştır? Müşavirlik ve kontrollük işleri bitirilmiş midir? 

5. Kilometre başına düşen tahmini maliyet nedir? 

6. Projenin ne zaman tamamlanması öngörülmektedir? 

7. Projenin...