19 / 04 / 2024

Erzurum-Ağrı karayolu yolu ulaşıma kapandı mı

Erzurum-Ağrı karayolu yolu ulaşıma kapandı mı

Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz ile iç kesimlerdeki bazı illerde kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor Amasya'da yolların kapanması nedeniyle bazı köylere seçim sandıkları ulaştırılamadı. Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu kapandı.

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

TOKİ'den Erzurum Aşkale'ye 164 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Aşkale'de 164 konutluk yeni proje inşa edecek.

Erzurum'a 10 yeni millet bahçesi müjdesi!

n Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum yatırımları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ""Erzurum'da toplam alanı 337 bin metrekare olan 10 millet bahçesi projemiz var." dedi.

Bingöl'de 31 az hasarlı, 53 ağır hasarlı konut tespit edildi!

Erzurum Valisi Okay Memiş Bingöl depremiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik" dedi.

Erzurum'a 23,5 milyar TL yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erzurum'a son 16 yılda 23,5 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

Murat Kurum: Bisiklet ve yürüyüş yolu yapma zorunluğu getiriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Stratejik planda, artık yeni planlanacak alanlarda bisiklet ve yürüyüşü yolu yapma zorunluğu getiriyoruz. Bu da şehirlerimizin daha yaşanabilir hal alması için önemli." diye açıklama yaptı. 

Erzurum'a raylı sistem müjdesi!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Erzurum'a raylı sistem müjdesi verdi.

Erzurum'a 4 yılda 491 proje!

Erzurum yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 4 yılda 491 projenin hayata geçirildiğini söyledi.

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Palandöken'e otel yatırımı çağrısı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

İstanbul'da Erzurum yatırımları konuşuldu!

Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamlarıyla 'Erzurum'a yatırım' konusu konuşuldu.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Erzurum-Ağrı karayolu yolu ulaşıma kapandı mı Haberi

Erzurum-Ağrı karayolu yolu ulaşıma kapandı mı


Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz ile iç kesimlerdeki bazı illerde kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. 


Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.


Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Balkanlar'dan gelen alçak basınç sistemi etkisine giren bölgede kar yağışı aralıklarla devam ediyor.


Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Ardahan ve Kars'ta 11, Erzurum'da 10, Ağrı ve Erzincan'da 6, Iğdır'da 3 derece kaydedildi.


Günün beklenen en yüksek hava sıcaklıkları ise Iğdır 2 ve sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 9, Ardahan'da 8, Erzurum'da 6, Ağrı ve Erzincan'da 2 tahmin ediliyor.


Kar kalınlıkları kayak merkezleri Palandöken'de 60, Konaklı'da 80 ve Cıbıltepe'de 10, Erzurum'da 11, Kars'ta 5, Ağrı'da 4, Ardahan'da 3 ve Iğdır'da 2 santimetre ölçüldü.


Meteoroloji yetkilileri, bölge genelinde parçalı çok bulutlu...