19 / 04 / 2024

Erzurum Aziziye TOKİ sözleşme dönemi

Erzurum Aziziye TOKİ sözleşme dönemi

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca projesinde toplam 126 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Karayolları bu ilde arazi satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de arazi satacak. Söz konusu arazi 76 bin 804 metrekare alana sahip.

Erzurum'da 1013 deprem konutunun yapımı tamamlanıyor!

Erzurum'da TOKİ tarafından yapımı devam eden 1013 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. Konutlar 7.8 büyüklüğündeki depreme bile dayanıklı.

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de 50 kaçak yapı yıkıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde izinsiz olarak inşa edilen garaj ve depoların da aralarında bulunduğu 50 yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

TOKİ Erzurum Aziziye projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum'da hayata geçirilecek olan 1013 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum Aziziye 1013 konut ihalesi 10 Haziran'da!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 10 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları!

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Erzurum TOKİ projesinin kura çekilişi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Aziziye projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi.

Erzurum Aziziye TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Erzurum Aziziye TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 1000 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Erzurum Aziziye TOKİ sözleşme dönemi Haberi

Erzurum Aziziye TOKİ sözleşme dönemi

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca projesinde toplam 126 adet daire bulunuyor. Projedeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kura çekilişi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen TOKİ Erzurum Aziziye Projesinde 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. 

TOKİ Ilıca projesindeki konutların fiyatları 163 bin 274 TL ile 182 bin 694 TL arasında değişiyor. 

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat imkanı sağlanan Ilıca TOKİ'de vade süresi 96 ay, 108 ay ve 120 ay olarak belirlendi.

TOKİ  Erzurum Aziziye Ilıca projesindeki daireler için en düşük peşinat bedeli 16 bin 327 TL, en düşük aylık taksit bedeli ise 1020 TL olarak...