25 / 04 / 2024

Erzurum Horasan yatırımları

Erzurum Horasan yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Sekmen, kurum ve ilçe yöneticileriyle Horasan’da belediye çalışmalarıyla ilgili gezi ve incelemelerde bulundu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Mehmet Sekmen'den Hınıs yatırımlarına yakın markaj!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs'ta hayata geçirilen yatırımları denetledi.

İstanbul'da Erzurum yatırımları konuşuldu!

Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamlarıyla 'Erzurum'a yatırım' konusu konuşuldu.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

Suudi Arabistanlı işadamları Erzurum'a yatırım yapıyor!

Suudi Arabistanlı işadamları yatırım yönlerini Erzurum'a çeviriyor. Kent, yakın tarihte Suudi işadamlarının yatırımlarına ev sahipliği yapacak. Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Mehmet Sekmen'in daveti üzerine Erzurum'a geldi.

Renaissance Polat Erzurum Hotel'den 5 milyon euro yatırım!

Beş yıldızlı kayak oteli olarak hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel, yatırımlarına devam ediyor. Otel geçen yıl 5 milyon euro tutarında yatırım gerçekleştirdi..

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Erzurum Horasan yatırımları Haberi

Erzurum Horasan yatırımları


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Sekmen, kurum ve ilçe yöneticileriyle Horasan’da belediye çalışmalarıyla ilgili gezi ve incelemelerde bulundu. Sekmen, Horasan İlçe Kaymakamı Doğan Dinç’i de ziyaret etti. Başkan Mehmet Sekmen’in Horasan ziyaretine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, Belediye Meclis Üyeleri ve kurum yöneticileri de katıldı. Horasan Belediye Meclisi Salonu’nda yapılan toplantıda,  ilçede yapılan belediye çalışmalarıyla ilgili kurum yöneticileri, Başkan Abdulkadir Aydın ve muhtarlardan bilgi alan Başkan Sekmen, ilgili kurum yöneticilerine yapılması gereken hizmetlerle ilgili gerekli talimatları verdi. Mahalle statüsüne geçen bazı köylerde yapılması istenilen hizmetleri de yerinde inceleyerek kurum yöneticilerinden bilgi alan Başkan Sekmen, yaptığı açıklamada, “Horasan ilçemizi ziyaret ederek, belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunduk. İlçede yaptığımız ve yapacağımız işlerin plan...