20 / 04 / 2024

Erzurum Kongresi binası restorasyon

Erzurum Kongresi binası restorasyon

Erzurum İl Özel İdaresi, tarihi Kongre binası ile Şeyhler Hamamı ve bünyesindeki Külhancı Baba Türbesi'nin restorasyon çalışmalarını başlattı.

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Türk Eximbank Erzurum ofisi 6 Eylül'de açılacak!

Türk Eximbank Erzurum İrtibat Bürosu 6 Eylül'de DAİB binasında düzenlenen törenle açılacak...

Erzurum'daki eski Oltu Hükümet Binası yıkıldı!

1970 yılından 2016 Kasım ayına kadar hizmet veren Erzurum Oltu'daki hükümet binası yıkıldı. Yıkılan binanın yeri kent meydanına bağlanacak.

Erzurum Zabıta Daire Başkanlığı'na yeni hizmet binası!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla Kombina Caddesi üzerinde bulunan, tarihi dokuya sahip 874 metrekare oturum alanı olan taş yapı, Zabıta Daire Başkanlığı hizmet binası olarak restore edildi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin yeni binası 1 ay içinde açılacak!

Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi yeni hizmet binasına kavuşmak için gün sayıyor. Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi 1 yıl içinde hizmete girmesi planlanıyor.

Artvin Ardanuç'taki eski hükümet binası restore ediliyor!

Artvin Ardanuç Adakkale’de bulunan Osmanlı’dan kalma yaklaşık 500 yıllık eski hükümet binasının restorasyonuna başlandı. Bina Artvin ve Erzurum Kültür Müdürlüğü tarafından tarihi dokusuna uygun olarak restore edilecek.

Erzurum Asri Mezarlığa ek hizmet binası yapılacak!

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ek hizmet binasında bekleme salonları, daha büyük bir mescit, gasılhaneler, bilgi işlem ve danışma birimleri yer alacak

Erzurum'da Asri Mezarlığa ek hizmet binası yapılacak!

Erzurum Belediyesi, Asri Mezarlığa ek hizmet binası yapacak. Mezarlık hizmetlerinde yaptığı modern düzenlemelerle Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki diğer belediyelere örnek teşkil eden Büyükşehir Belediyesi, söz konusu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Erzurum Uzundere Orman İşletme Şefliği yeni binası hizmete girdi!

Uzundere Orman İşletme Şefliğimiz Yeni İdare Binasının temeli 2015 yılı nisan ayında atılarak hizmete girdi. Yüklenici tarafından dört gibi çok kısa bir zamanda yapımı tamamlanan hizmet binası açılışı gerçekleştirildi.

Erzurum Belediye Hizmet Binası inşaatı tamamlandı!

Erzurum’un Çat İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan hizmet binası göz kırpmaya başladı. Modern mimari çizgilere sahip olan hizmet binası, bu yılsonuna kalmadan hizmete girecek.

Erzurum valilik binası yenileniyor!

Erzurum Valiliği; Erzurum valilik binası iç mekan yenileme, bakım ve onarımı işini ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile 24 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

Erzurum Kongresi’ne tanıklık eden tarihi bina restore edildi!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkanlığında 23 Temmuz- 7 Ağustos 1919 tarihleri arasında toplanan ve alınan kararlarla Kurtuluş Savaşı meşalesinin yakıldığı Erzurum Kongresi’ne tanıklık eden tarihi bina restore edildi...

Erzurum Kongresi binası restorasyon Haberi

Erzurum Kongresi binası restorasyon


Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adnan Yazıcı, TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı'ndan sağlanan ödenekle, Erzurum Kongresi'nin gerçekleştirildiği tarihi binanın restorasyon ve rölöve çalışmalarının başlatıldığını söyledi. Restorasyonun bu yıl sonuna kadar bitirilmesi...