26 / 04 / 2024

erzurum konut satışları eylül 2015

erzurum konut satışları eylül 2015

Erzurum'da Eylül ayında 540, bu yılın 9 ayında ise 5 bin 188 konut el değiştirdi. İlde 2014 yılı eylül ayına göre konut satışları yüzde 17,8 oranında gerilerken, 2014'ün ocak-eylül dönemine göre de yüzde 16.76 oranında artış gösterdi.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

Erzurum'da konut satışları arttı!

TÜİK Temmuz ayı Erzurum Konut Satış istatistiklerini açıkladı. İlde temmuz ayında 786, 2017'nin ocak-temmuz ayları döneminde ise 4 bin 636 konut el değiştirdi

Erzurum'da konut satışları yüzde 81,1 arttı!

Kentsel dönüşüm çalışmaların hız kazandığı Erzurum'da konut satışları geçen yıla göre yüzde 81,1 artış gösterdi.

Erzurum'da konut satışları Mayıs'ta arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Erzurum'da konut satışları Ocak-Nisan dönemine göre arttı. Erzurum'da Mayıs ayında 623, Ocak-Mayıs ayları toplamında ise 2 bin 493 konut satışı gerçekleştiği belirtildi.

ABD'de yeni konut satışları son 6 yılın zirvesinde!

ABD'de yeni konut satışları ağustos ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 18 arttı. Ağustosta yeni konut satışları 504 bine çıktı. 2013 yılı ağustos ayında yeni konut satışları 379 bin adet olmuştu.

ABD'de ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı!

ABD’de ağustos ayına ilişkin ikinci el konut satışları 5,05 milyon adet ile beklentilerin altında kalarak, konut sektörünün son dönemde yakaladığı ivmenin yavaşladığına işaret etti.

Senetli konut satışları patladı!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. Ağustos ’ ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre bu durum kayıt dışını tetikliyor...

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. Ağustos ’ ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre bu durum kayıt dışını tetikliyor...

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor!

Konut satışlarında senet patlaması yaşanıyor. 2014 Ağustos’ta markalı konutlarda senetle alım oranı yüzde 66’ya kadar çıktı. Sektör temsilcilerine göre ise bu durum kayıt dışını tetikliyor.

Kredi faizlerindeki artış konut satışlarını olumsuz etkiledi!

İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği'nin (İMSAD) 2014 Ağustos Sektör Raporu verilerine göre, konut satışları 2014 Temmuz ayında yaşanan yüzde 20.2'lik keskin düşüşle birlikte yılın ilk yedi ayında yüzde 9.7 geriledi...

Yapı Kredi Koray GYO Ağustos 2014 Konut Satışlarını açıkladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ağustos 2014 Konut Satışlarını açıkladı.

Türkiye İMSAD: Kredi faizlerindeki artış ve siyasi istikrar beklentisi konut satışlarını olumsuz etkiledi!

Türkiye İMSAD’ın 2014 Ağustos Aylık Sektör raporuna göre, 2014’ün ilk yedi ayında konut satışları yüzde 9,7 oranında geriledi ve yeni konut fiyatlarındaki yıllık fiyat artışı yüzde 5,2 oldu...

Temmuz ayında konut satışları yüzde 20 düştü!

Faiz ortamının yanı sıra seçimler, tatilin geride kalmasıyla satışların artması gündemde Yüksek faiz oranları, ramazan ayındaki durgunluk, seçim süreci ve yaz tatili, temmuz ayında konut satışlarını yüzde 20.2 düşürdü.

erzurum konut satışları eylül 2015 Haberi

erzurum konut satışları eylül 2015

Türkiye'de ocak-eylül döneminde en çok sayıda konut satışının gerçekleştiği iller arasında Malatya'da, yerini aldı. Bu dönemde en çok sayıda konut satışının gerçekleştiği iller, Adana, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin, Kocaeli, Tekirdağ, Kayseri, Konya, Aydın, Balıkesir, Gaziantep, Eskişehir, Sakarya, Manisa, Samsun, Hatay, Şanlıurfa, Muğla, Diyarbakır, Denizli, Trabzon, Çanakkale, Malatya, Kahramanmaraş, Yalova, Elazığ, Ordu, Çorum, Edirne, Kütahya, Afyonkarahisar, Erzurum olarak sıralandı. 


Erzurum'da Eylül ayında 540, bu yılın 9 ayında ise 5 bin 188 konut el değiştirdi. İlde 2014 yılı eylül ayına göre konut satışları yüzde 17,8 oranında gerilerken, 2014'ün ocak-eylül dönemine göre de yüzde 16.76 oranında artış gösterdi. Erzurum konut satışı performansı bakımından iller sıralamasında 35'inci oldu. 


EYLÜL 2015 DÖNEMİ 

Erzurum'da eylül ayında 145 ipotekli, 395 de normal biçimde olarak 540 konut satıldı....