23 / 04 / 2024

erzurum konut teslimleri 2021

erzurum konut teslimleri 2021

Erzurum'da depremzedeler için hayata geçirilen konutlar vatandaşlara teslim edilecek.

Kundu Kanyon'da konut teslimleri Mart 2024'te! 

Kundu Kanyon projesinde 1+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Peki Kundu Kanyon'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!

Nef Reserve Kandilli’de inşaat çalışmaları  tam gaz sürerken, ilk konut teslimlerine de yıl sonunda başlanması planlanıyor. İşte Nef Reserve Kandilli ile ilgili tüm merak edilen ayrıntılar...

Konut teslimlerinde KDV oranları nasıl belirleniyor?

Konut teslimleri ile ilgili katma değer oranları için 3 farklı oran uygulanıyor. Peki bu oranlar neler? İşte 2021 konut KDV oranları ve detayları...

Erzurum’da 2018'de 8 bin 903 konut satıldı!

TÜİK 2018 yılı Erzurum Konut Satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre, Erzurum'da geçen yıl 8 bin 903 konutun satışı gerçekleşti.

TOKİ Balıkesir Balya'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Balya projesinde konut teslimleri başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Erzurum’da 11 ayda 7 bin 986 konut satıldı!

TÜİK Kasım ayı Erzurum Konut Satış Verilere açıkladı. Bölgede Ocak-Kasım ayları döneminde ise 7 bin 986 konut el değiştirdi. İlde gerçekleştirilen konut satışları bir önceki yılın ekim ayına göre yüzde 15,30 oranında düşüş gösterdi.

Erzurum'da Eylül ayında bin 38 konut satıldı!

TÜİK Eylül ayı Erzurum Konut Satış istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, bölgede Eylül ayında bin 38 konut satılırken, yıllık bazda bakıldığında 6 bin 48 konut el değiştirdi.

Erzurum’da 8 ayda 5 bin konut satıldı!

TÜİK Ağustos ayı Erzurum Konut Satış istatistiklerini açıkladı. İlde ay içinde 687, 2018'in Ocak-Ağustos ayları döneminde ise 5 bin 10 konut satışı gerçekleşti..

TOKİ Rize Merkez konut teslim dönemi 2018!

TOKİ Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında teslim dönemi başladı. Konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Erzurum'da 4 ayda 2 bin 306 konut satıldı!

TÜİK Nisan ayı Erzurum Konut Satış verilerini açıkladı. Erzurum Nisan ayında 567, 2018’in Ocak-Nisan ayları döneminde ise 2 bin 306 konut satışı yapıldı.

Erzurum'da 3 ayda bin 739 konut satışı yapıldı!

TÜİK Mart ayı Erzurum Konut Satış verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, ilde mart ayında 568, 2018’in ocak-mart ayları döneminde ise bin 739 konut satışı yapıldı. 

Mehmet Özhaseki: Güneydoğu'da konut teslimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Güneydoğu'da konut teslimlerinin devam ettiğini ifade etti...

TOKİ Antalya Akseki'de konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Antalya Akseki projesindeki 50 adet konut için teslim tarihleri 20 Nisan 2018 ile 18 Mayıs 2018 arası olarak belirlendi.

erzurum konut teslimleri 2021 Haberi

erzurum konut teslimleri 2021

Bingöl Karlıova'da 5,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen Erzurum Çat'taki afetzedeler için hayata geçirilen konutlar vatandaşlara teslim edilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Erzurum Valisi Okay Memiş, depremzedeler için inşa edilen evlerin yer aldığı bölgeye gelerek incelemeler yaptı.

Vali Okay Memiş, gerçekleştirilen ziyaretten sonra gazetecilere, depremden sonra Valilik olarak hasar tespiti yaptırdıklarını, kısa zamanda da konutların inşasına başlandığını dile getirdi.

Çalışmaların son sürat sürdüğünü kaydeden Memiş, "Allah devletimizden razı olsun. Depremde evleri ağır hasar alan vatandaşlar için yapılan 350 konutun bu yıl teslimatını yapacağız. Vatandaşların 600'e yakın ağır hasarlı ev ve ahırları var. Geçtiğimiz yıllardaki depremlerde de ağır hasarlı olan konutların yapımına karar verildi. Bu konutlar 7 veya 8 şiddetindeki depreme dayanıklı yapılıyor. Bu konutların yanı sıra 350 civarında da ahır yapılıyor. Kışa kadar tüm konutları bitirip...