25 / 04 / 2024

 Erzurum  Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi

 Erzurum  Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Veyisefendi Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni konutların anahtar teslimini gerçekleştirdi.

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm ile 8 yılda 60 bin konut inşa edildi!

Erzurum'da deprem riskine karşı hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla son 8 senede 10 milyon metrekare alanda yaklaşık 60 bin konut yükseldi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Erzurum'da riskli olduğu için tahliye edilen 7 bina yıkıldı!

Erzurum'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli 7 bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Erzurum'a 50 konut ve 49 dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum İli Palandöken İlçesi 1.-2. Marketler Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 50 Adet Konut ve 49 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 4 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.

Erzurum Veyisefendi'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Veyisefendi Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni konutların anahtar teslimini gerçekleştirdi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

 Erzurum  Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi Haberi

 Erzurum  Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Veyisefendi Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1. Etap Konut ve İşyerleri için anahtar teslimi töreni gerçekleştirdi. Anahtar töreni teslimi sonrasında ise 2. Etap Yıkım ve Temel Atma Töreni yapıldı. 

Erzurum Belediyesi'nde yer alan habere göre; törende konuşma yapan Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, “Erzurum Büyükşehir Belediyemizin Rabiana Mahallemize yaptığı yatırımlardan ötürü Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sadece Rabiana değil Erzurum’un 26 bin kilometrekarelik her bir yüzölçümü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile birlikte güzelleşiyor, büyüyor ve yatırımlarla kadim kentimiz modern bir hüviyete kavuşuyor. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. 17 yıl önce şehrimize gelseydi inanıyorum ki Erzurum, Türkiye’nin lider bir şehri olurdu” dedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ da, “Kentsel dönüşüm...