29 / 03 / 2024

Es Müşavirlik Mimarlık İnşaat kimin

Es Müşavirlik Mimarlık İnşaat kimin

Es Müşavirlik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Huriye Esra Ejder ve Sekver Aydemir tarafından kuruldu.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özge Kılıç ve Dilruba Yağmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ali Sarı tarafından kuruldu.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Özer tarafından kuruldu.

Hcm Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hcm Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Yazılım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hcm Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Yazılım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kartima İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Kartima İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sırma tarafından kuruldu.

Metzer Yapı Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Metzer Yapı Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Enes Temizer ve Talip Temizer tarafından kuruldu.

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün maltepe'de 1 milyon 585 bin 500 TL sermaye bedeli ile Akif Baştekin tarafından kuruldu.

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

Sismo Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Sismo Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kaya tarafından kuruldu. 

Es Müşavirlik Mimarlık İnşaat kimin Haberi

Es Müşavirlik Mimarlık İnşaat kimin


Es Müşavirlik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Huriye Esra Ejder ve Sekver Aydemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Es Müşavirlik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Es Müşavirlik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret...