23 / 04 / 2024

esas holding citylife

esas holding citylife

Citylife isimli sağlıklı ürünler market zincirini hayata geçiren Esas Holding, bu yıl her ay bir, 2009'da her ay 2, 2010'dan itibaren her hafta bir mağaza açmayı planlıyor.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı'nın yatırım yaptığı giyim markası Les Benjamins büyümeye devam ediyor. Markanın yeni şubesi Akasya AVM'de açıldı. 

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

Mustafa Tercan kimdir?

Esas Holding CFO’su Mustafa Tercan kimdir? Mustafa Tercan hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tercan'ın biyografisi...

Mustafa Tercan, Esas Holding CFO’su oldu!

20 yıl önce Şevket Sabancı ve ailesi tarafından kurulan Esas Holding’in yeni CFO’su Mustafa Tercan oldu. 

Ali Sabancı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı kimdir? Ali Sabancı daha önce hangi işlerde görev aldı? 

Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Esas Holding yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

esas holding citylife Haberi

esas holding citylife

Esas Holding, yeni yatırımı Esom Mağazacılık ile “Citylife” sağlıklı ürünler market zincirini hayata geçirdi. Esas Holding Başkan Yardımcısı ve Esom Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Emine Sabancı Kamışlı, Citylife'ın hızlı bir yayılma hedefi olduğuna değinerek, “Hedefimiz 150 metrekarelik alanlarda 150 mağazaya ulaşmak. Biz konsepti yarattık. Ama paylaştıkça daha verimli büyüyeceğimizin farkındayız” dedi.
Yoğun talep üzerine franchise sistemini de hızlandırdıklarını dile getiren Kamışlı, Türkiye'de şu an 15 binin üzerinde organik üretici olduğunu, pazarın büyüdüğünü, bununla birlikte fiyatların düştüğünü aktararak, diğer ürünlerle organik ürünler arasında yüzde 10'luk fiyat farkı bulunduğunu ifade etti.


3 yılda 100 mağaza


Kamışlı, dünya genelinde organik ürünün 50-60 milyar dolarlık bir pazarı olduğunu belirterek, “Türkiye ileride bu pazarda çok önemli bir tedarikçi olabilir” dedi.
Citylife Genel Müdürü Ufuk...