26 / 04 / 2024

eşbah yatırı Tem 34

eşbah yatırı Tem 34

İstanbul’un sanayi ve depolama ihtiyacına cevap veren Tem 34'te metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL'den başlıyor. Proje İstanbul Esenyurt’un Kıraç bölgesinde Mahmutbey gişelerine yalnızca 10 dakika mesafede yer alıyor.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Ona yatırım yapanlar 1 ayda 36 bin TL kazanıyor! Banka şubesine gidenler parasını ikiye katlayacak!

Nakit parası olan vatandaşlar parasının değerini korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Son dönemde en popüler yatırımlar ise mevduat hesapları oldu. Öyle ki aylık getirisi 36 bin TL'ye ulaştı...

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Aile Bakanlığından müjde! TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6, olanlar dikkat! Hesaplara para yatırıldı!

Aile Bakanlığından müjde verildi! TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6, olanlar dikkat! Hesaplara peş peşe para yatırıldı!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Kripto para zengini çokça aldığı koini açıkladı! Yatırımcılar dikkat!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasasına ilgi duyan 22 yaşındaki bir genç kripto para ile bir servet kazandı. Fakat daha sonraki çöküşte milyonlar kaybetti. İşte o genç bu yüzden hala Bitcoin’e (BTC) yatırım yapıyor. İşte detaylar...

Enflasyona karşı altın mı, Bitcoin mi daha karlı? Yatırımcılar dikkat!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Barış Erkaya bugünkü köşesinde enflasyona karşı altına mı, Bitcoin'e mi yatırım yapılmalı sorusunu yanıtını kaleme aldı.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Millet bahçelerinin yatırım değeri 16 milyar TL'ye ulaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, toplam millet bahçesi rakamının 2021 sonu itibarıyla 278'e ulaşacağına dikkat çekti, yatırım değerinin de 16 milyar Türk Lirasına ulaşacağını duyurdu.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: KKTC!

Kuzey Kıbrıs, stratejik konumunun getirdiği avantajlarla beraber, yerli ve yabancı yatırımcılara avantajlı bir yatırım ortamı sağlanırken, iş ve yaşam ortamının kalitesiyle beraber, doğrudan yatırımlara çeşitli yatırım teşvikleri sunuyor.

Karasu yeni yatırımlarla Kanal İstanbul ile yarışıyor!

Sakarya'nın Karasu ilçesi yeni yatırımlarla adeta Kanal İstanbul projesi ile yarışıyor. Proje Bazlı Teşvik Sistemi'yle yaklaşık 5 milyar TL yatırım alan ilçe, iş dünyasının radarına girdi. İlçe yeni yatırımlarla savunma sanayinin başkenti olacak...

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Yatırımcı bulunmazsa Akkuyu NGS'yi Rosatom tamamlar!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) yüzde 49'luk hisse satışına ilişkin olarak, "Eğer yatırımcı bulunamazsa, o zaman projeyi Rosatom şirketi tamamlar." dedi.

eşbah yatırı Tem 34 Haberi

eşbah yatırı Tem 34

Tem 34 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen proje, İstanbul Esenyurt’un Kıraç bölgesinde, Mahmutbey gişelerine yalnızca 10 dakika mesafede, Bahçeşehir-Hadımköy gişeleri arasında, 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında yer alıyor.


200.000 m2 kapalı alanlı projede üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlamayı hedefleyen tem 34, tek katta 400 m2’den 25.000 m2’ye kadar geniş bir iş imkanı sunuyor.


İstanbul’un sanayi ve depolama ihtiyacına cevap veren Tem 34, modern ve teknik altyapısı ile verimliliğin ve kalitenin artırılması için zemin oluşturuyor.


Tem 34’te iş yükünüzü azaltan çözümler ve profesyonel mimari ile brüt 2 bin 500 TL/m2’den başlayan uygun fiyatlarla ve faizsiz taksit imkanları ile sizleri fabrika - depo sahibi olmaya davet ediyor.


Tem34’te...