24 / 04 / 2024

Esed ailesi gayrimenkul

Esed ailesi gayrimenkul

İngiliz STK, “Global Witness”, Suriye rejiminin başındaki Esed ailesinin Avrupa’daki servetiyle ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kılıç tarafından kuruldu.

Esed ailesi devasa bir emlak imparatorluğunu mu yönetiyor?

İngiliz STK, “Global Witness”, Suriye rejiminin başındaki Esed ailesinin Avrupa’daki servetiyle ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Özhan Atalay, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin genel müdürü oldu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün duayen ismi Özhan Atalay’ı ailesi dahil etti. ERA Gayrimenkul Genel Müdürü olarak görev yapacak olan Atalay, yarın (1 Mart 2017) itibariyle yeni işine başlayacak.

Gürel Ailesi yeni şirket kurdu!

Giresun Görele eşrafından fındık tüccarı rahmetli Nihat Gürel'in ailesi yeni şirket kurdu. 90 bin TL sermaye bedeline sahip yeni şirketin adı ise Gürel Fındık Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi.

Korgeneral İlhan Talu gayrimenkul zengini mi?

Eski Genelkurmay Personel Başkam Korgeneral İlhan Talu'nun 'gayrimenkul zengini' olduğu yönündeki haberleri ailesi yalanladı. Korgeneral Talu'nun iddia edildiği gibi 18 apartmanı değil, sadece bir dubleks dairesi olduğunu belgeledi.

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek!

Çikolata ve şekerleme sektöründe faaliyet gösteren Şölen'in sahibi Çoban ailesi gayrimenkul sektöründe de büyüyecek. Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, inşaatta kalıcı olacaklarını söyledi.

Şölen Çikolata, gayrimenkul sektörüne hızlı girdi!

1989 yılında Gaziantep'te kurduğu Şölen Çikolota ile 25 yıldır önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul şirketi ile inşaat sektörüne giriş yaptı. Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 360 TL'den başlıyor.

Hotiç, gayrimenkul sektörüne giriyor!

Türk ayakkabı devi Hotiç, gayrimenkul sektörüne giriyor. 100 bin lira sermaye ile Hotiç Gayrimenkul Yatırım şirketini kuran Hotiç Ailesi, elindeki binaları yenileyerek şirket veya okullara uzun dönemli kiralamayı hedefliyor.

Kavuklar Gayrimenkul yılbaşında kimsesiz çocukları sevindirdi!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, herkesin ailesi ve sevdikleriyle beraber yeni yılı karşıladığı yılbaşı gecesinde, kimsesiz çocukların mutluluğuna bir nebze de olsa katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi...

Türk projelerini Ortadoğu’da Kuveyt Kraliyet Ailesi pazarlayacak!

KUVEYT Kraliyet Ailesi Türk gayrimenkul pazarına adım attı. Kralın yeğeni Homoud Rashed Al-Homoud Al-Sabah’ın şirketi Enterprise General Trading Constracting Co., Gap İnşaat projelerini Ortadoğu’da pazarlayacak.

Tahincioğlu Gayrimenkul Şahlanoğlu Ailesi ile çalışacak!

Kent markasının eski sahibi Tahincioğlu Holding bugün gayrimenkul, tarım, iç/dış bina giydirme, sabit mobilya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Ancak son zamanlarda daha çok gayrimenkul projeleriyle öne çıkıyor...

Esed ailesi gayrimenkul Haberi

Esed ailesi gayrimenkul


Suriye’de milyonlarca insan açlık ve yoklukla mücadele ederken, Esed ailesinin Avrupa ve Rusya’da milyar dolarlık serveti olduğu açıklandı. Yeni Şafak'tan Hatice Saka'nın haberine görei İngiliz Sivil Toplum Örgütü ‘Global Witness’ Suriye rejiminin başındaki Esed ailesinin Avrupa’daki servetini paylaştı. Yolsuzlukla mücadele konusunda yayınlanan bu raporda, ailenin servetinin büyüklüğüne dikkat çekildi. 


GAYRİMENKUL BARONU

İngiliz kuruluşun raporu, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed’in amcası Rıfat Esed’in Avrupa’da değeri yüz milyonlarca dolarla belirtilen bir emlak imparatorluğu kurduğunu aktarıyor. Rıfat Esed’in Fransa’nın başkenti olan Paris’te 3 bin metrekarelik alanı kaplayan iki köşk ile buna ek olarak bir at çiftliği mevcut. Aynı kişinin sadece İspanya’da 500’den fazla mülkü bulunuyor. ‘Hama Kasabı’ olarak da tanınan Rıfat Esed, Suriye’nin başkan yardımcılığını yapmıştı ve ayrıca ‘Savunma Tugayları’ ordusunun da...