20 / 04 / 2024

esenboğa air life city

esenboğa air life city

Airlife City 'de satışlar sürüyor, Esenboğa Air Life City 1.680 konuttan meydana geliyor

Airlifecity 'de 210 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Airlifecity 'de fiyatlar 210 bin liradan başlıyor, 1680 konutun yer aldığı Air Life City 'nin anahtar teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek

Esenboğa Air Life City'de metrekaresi 2 bin 200 liraya!

Ankara Air Lİfe City'de metrekare birim fiyatı 2 bin 200 lira olarak belirlendi, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanbiliyor

Airlife City Evleri 19 soruda mercek altında!

Ankara Esenboğa'da yükselen Airlife City Evleri projesinde ön satış süreci başladı. Projede resmi satışlar önümüzdeki Eylül ayında start alacak

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Platin Gold & Deluxe Residence satışa çıktı! Yeni proje!

Platin Gold & Deluxe Residence, Platin Grup tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'na komşu olacak şekilde yükseliyor. Platin Gold & Deluxe Residence'ta satışlar başladı. İşte Platin Gold & Deluxe Residence ile ilgili ayrıntılar...

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Mansur Yavaş’tan Esenboğa metrosu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda konuşan Mansur Yavaş, Ankara'daki Esenboğa Havalimanı'na şehir merkezinden ulaşımı kolaylaştıracak metro projesi için önemli açıklamalar yaptı.

Esenboğa Havaalanı Metrosu'nun inşaatı başlıyor!

Yenimahalle mitinginde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenimahalle ile Esenboğa Havalimanı arasındaki raylı sistem projesi için inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Esenboğa Havaalanı Metrosu için yeni hat önerisi!

ATO Başkanı Gürsel Baran, Esenboğa Havaalanı metro ulaşım hattı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Baran, "Keçiören üzerinden yapılması düşünülen metro hattının şehir merkezi Kızılay üzerinden direkt uygulanmasını istiyoruz'' dedi.

Kahramankazan-Esenboğa arası 30 kilometreye düşecek!

Kahramankazan ile Esenboğa Havalimanı arasındaki 70 kilometrelik mesafenin 30 kilometreye düşmesi için proje hazırlandı. Yolun projelendirme çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Esenboğa'ya raylı hat bir an önce ihale edilecek!

Esenboğa Havalimanı'na yapımı planlanan raylı sistemin ne zaman başlayacağı yönündeki soruya Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Hattın bir an önce ihale edilip yapılması lazım" yanıtını verdi...

Esenboğa Havalimanı Metrosu için ihaleye çıkılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İkinci 100 Günlük İcraat Programı kapsamında Ankara'da hayata geçirilecek 7 önemli projeyi açıkladı. Buna göre, Enseboğa Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı için 100 gün içerisinde ihaleye çıkılacak.

esenboğa air life city Haberi

esenboğa air life city

NTP Group'un Ankara Esenboğa'da hayata geçirdiği Air Life City 125 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje 1.680 konuttan meydana geliyor.


Air Life City 40 blok halinde yükseliyor, projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.


2016 yılı içerisinde teslim edilecek olan Air Life City Evleri 'nden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor. 



Air Life City fiyatları : Ankara Air Life City 'de metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlıyor, projede stüdyo dairelerin fiyatları minimum 100 bin lira olarak belirlendi.


15 bin lira peşinatla konut sahibi olunabilen Air Life City 'de; dans eğitim merkezi, basketbol sahası, güneşlenme terasları, tenis kortu, squash alanı, hamam, sauna, kreş...