25 / 04 / 2024

Esenboğa metrosu ne zaman açıklanacak

Esenboğa metrosu ne zaman açıklanacak

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda konuşan Mansur Yavaş, Ankara'daki Esenboğa Havalimanı'na şehir merkezinden ulaşımı kolaylaştıracak metro projesi için önemli açıklamalar yaptı.

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

Memur maaşı ne kadar olacak? Öğretmenler ne kadar maaş alacak? Peş peşe açıklandı!

Memur ve memur emeklisinin iki senelik zam oranı ne olacak? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak? Taraflardan açıklamalar ne zaman gelecek? Zam oranı belli oldu mu? Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halil Erdem Gültekin, katıldığı bir canlı yayında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

Merkez Bankası dolar beklentisini resmen açıkladı! Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak

Merkez Bankası dün mayıs ayı piyasa anketini açıkladı. Ankette yıl sonu dolar beklentisinin ne kadar olacağı yer aldı. Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak.

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan çok kazanacak! Ne altın ne de dolar!

Altın  ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bu sene yatırımcılarına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar! Gümüş bu sene yatırımcısına kazandıracak.

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

Mercedes-Benz A Serisi'ne 116 bin TL zam! İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in A Serisi’nin Aralık ayı fiyatları belli oldu. A serisinin Kasım ayı fiyatları dikkate alındığında oldukça fazla zamlandığı dikkatlerden kaçmadı. İşte, Mercedes-Benz A Serisi'ne gelen zamlar ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Esenboğa metrosu ne zaman açıklanacak Haberi

Esenboğa metrosu ne zaman açıklanacak

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gerçekleştirilen toplantıda açıklamalar yapan Mansur Yavaş, Ankara'daki Esenboğa Havalimanı'na şehir merkezinden ulaşımı kolaylaştıracak metro projesi ile ilgili konuştu.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, seçim sürecinde, Esenboğa Havalimanı ile 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı arasında metro projesi vaadinde bulunduğunu söyleyen Yavaş, projeyi hayata geçirmek için gerekli olan bütçeyi sağlamak amacıyla uluslararası kredi kuruluşlarıyla görüşmelerde sona gelindiğini söyledi.

Kredi kuruluşlarıyla yapılan görüşmelerde uygun teklifi Dünya Bankasının verdiğini, Japon firmalarla görüşmelerin halen sürdüğünü dile getiren Yavaş şu şekilde konuştu;

“Metro projemiz, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’ndan başlayıp, Siteler üzerinden Pursaklar, fuar alanı, havalimanı ve Çubuk istikametinde olacak. İnşallah bunu gerçekleştirmeye çalışacağız. Çünkü havalimanına yapılacak metro için Avrupa Birliği’nin destekleri var. Onun için de öncelikle orayı ele almak istiyoruz. Burada harcadığımız para,...