16 / 04 / 2024

Esenler Havaalanı Emlak Evleri yapımcı firması

Esenler Havaalanı Emlak Evleri yapımcı firması

Esenler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imzasıyla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Esenler Havaalanı Emlak Konut ne zaman teslim?

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Esenler Emlak Konutları 2018 kampanyası!

İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında yükselen Esenler Emlak Konutları'nda 2+1 daire fiyatları 644 bin TL'den başlıyor..

Esenler Emlak Konutları kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler Emlak Konutları gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Esenler Emlak Konutları 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Esenler Emlak Konutları'nın 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı.

Üçüncü Havaalanı emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

İstanbul'un Karadeniz'e komşu Arnavutköy ilçesinde yapımına başlanılan Üçüncü Havaalanı projesi ile çevre illerdeki emlak piyasası canlandı. Bölgedeki satılık konutların metrekaresi 2 bin 500 liradan başlıyor.

Esenler Emlak Konutları kampanyası ne zaman bitiyor?

Teslimlerin hemen yapıldığı Esenler Emlak Konutları İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında inşa edildi. Projede fiyatlar 562 bin TL'den başlıyor. Peki Esenler Emlak Konutları kampanyası ne zaman bitiyor?

Esenler Emlak Konutları fiyat listesi 2017!

Toplam 970 konut ve 23 ticari birimden oluşan Esenler Emlak Konutları İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında inşa ediliyor. İşte Esenler Emlak Konutları fiyat listesi 2017...

Esenler Emlak Konutları satış fiyatları 2017!

Esenler Emlak Konutları satış fiyatları 2+1'lerde 562 bin TL'den başlıyor. Esenler Emlak Konutları'nda 0,79 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Esenler'de 5 yılda 26 bin bina yeniden inşa edildi!

Esenler Havaalanı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları sona erdi. Bölgede 5 yılda 26 bin bina yıkıldı.

Esenler Emlak Konut Evleri fiyatları!

Esenler Emlak Konut Evleri fiyatları 554 bin TL'den başlayarak değişiyor. Esenler Emlak Konutları'nda 240 aya kadar vadeli ödemeler yapılıyor...

Esenler Emlak Konutları güncel daire fiyatları!

Emlak Konut GYO imzası taşıyan ve İstanbul Esenler'de hayata geçirilen Esenler Emlak Konutları güncel daire fiyatları 554 bin TL'den başlıyor...

Esenler Emlak Konutları ödeme seçenekleri 2017!

İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi'nde yükselen Esenler Emlak Konutları 554 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Esenler Emlak Konutları ödeme seçenekleri 2017...

Esenler Havaalanı Emlak Evleri yapımcı firması Haberi

Esenler Havaalanı Emlak Evleri yapımcı firması

'Esenler Havaalanı Emlak Konut ne zaman teslim?' sorusuna cevap aramadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Proje  2 bin 358 adet daire satışa çıkarıldı.


Emlak Konut Esenler Havaalanı daire tipleri

Toplam 2 bin 358 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daire alternarifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Havaalanı Mahallesi Emlak Konut Evleri kura çekilişi

Toplam  57 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen projede kura çekiliş tarihi 30 Mart 2016 Perşembe günü olarak belirlendi. 


Esenler Havaalanı Emlak Evleri yapımcı firması

Esenler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imzasıyla hayata geçirilen proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesine de sahip.


Esenler Havaalanı Emlak Konut ne zaman teslim?

Daire teslimlerinin 31 Mayıs 2016 yılında yapılması planlandığı projede...