26 / 04 / 2024

Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal

Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal

İlçede göreve yeni başlayan öğretmenlerle bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu öğretmenlere, "Esenler ile ilgili bildiklerinizi unutun. 'Yeni Esenler' algısıyla görevinizi sürdürün" tavsiyesinde bulundu.

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Toker tarafından kuruldu.

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Yüksel Doğal Gaz Isı Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Doğal Gaz Isı Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Yüksel tarafından kuruldu.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Yüksel Görgeç, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Görgeç görevinden istifa etti...

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal Haberi

Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede göreve yeni başlayan öğretmenlerle yemekli toplantıda bir araya geldi. Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa Başkan Göksu'nun yanı sıra; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.


Size emanet


Programda ilk konuşmayı yapan Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, göreve yeni başlayan öğretmenlere başarılar dileyerek, "Öğretmenler, anne - babaların evlatlarını emanet ettiği yegâne insanlardır. O emanetleri siz koruyacaksınız" dedi.


'Yeni Esenler' algısıyla çalışın


Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'deki gelişime dikkat çekerek ilçede göreve yeni başlayacak öğretmenlere, "Esenler ile ilgili bildiklerinizi unutun. 'Yeni Esenler' algısıyla görevinizi sürdürün" tavsiyesinde bulundu. Esenler'in İstanbul'un en genç nüfusuna sahip...