19 / 04 / 2024

Esenler Kemer Stadı ne olacak

Esenler Kemer Stadı ne olacak

Esenler Belediyesi, Kemer Stadı’nın yıkım çalışmalarını başlattı. Esenler, çalışmaların sonunda sadece yeni bir stadyuma değil, alana açılacak spor kompleksleriyle bir Spor Köyü'ne de kavuşacak. İşte yıkım görüntüleri ve Esenler Spor Köyü görselleri...

Esenler Kemer Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Kemer Mahallesi, 6153 Parsel, 370 Ada 11 ve 12 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kemer Dr. Fehmi Öncel Stadı bir gecede yok oldu!

Yap-İşlet-Devret modeliyle kiralanan Kemer'deki Dr. Fehmi Öncel Stadı bir gecede yok oldu. Stadın tribünü, skor levhası ve tel örgüleri sökülürken, zemin tarlaya döndü.

Esenler Atışalanı imar planı askıda!

Esenler İlçesi, Kemer ( Atışalanı ) Mahallesi, 1072 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.01.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Esenler'de boşaltılan 4 binadaki vatandaşlar bu akşam evlerine girebilecek!

Esenler Kemer Mahallesi'nde inşaatın istinat duvarında meydana gelen çökme sebebiyle tedbir amaçlı boşaltılan 4 binadaki vatandaşlar akşam saatlerinde evlerine girebilecek.

Kemer Life Esenler projesinde 24 ay sıfır faiz!

Kemer Life Esenler'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Kök Yapı'nın projesi Kemer Life Esenler'de teslimler Temmuz 2017'de yapılacak...

Kalederesi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalederesi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yılmazer ve Filiz Yılmazer ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Esenler, Kemer Mahallesi' nde kuruldu.

Esenler su kesintisi 3 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenler ilçesinin Havaalanı, Kemer ve Turgutreis mahallesinde şebeke hattı vana montajı değişimi nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Emfa 556 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfa 556 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Keleş, Emin Delbe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Esenler, Kemer Mahallesi'nde kuruldu.

Esenler Kemer Stadı yıkılıyor, yerine Spor Köyü geliyor!

Esenler Belediyesi, Kemer Stadı’nın yıkım çalışmalarını başlattı. Esenler, çalışmaların sonunda sadece yeni bir stadyuma değil, alana açılacak spor kompleksleriyle bir Spor Köyü'ne de kavuşacak. İşte yıkım görüntüleri ve Esenler Spor Köyü görselleri...

Esenler'e dev spor kompleksi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Esenler Kemer Mahallesi'nde hayata geçirilecek Esenler Spor Kompleksi'nde sporcu eğitim merkezi ve spor salonları yer alacak. Esenler Stadyumu da yıkılarak yenilecek...

Derece Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derece Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Dağdelen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat 2014 tarihinde Esenler, Kemer Mahallesi, 902 Sokak'ta kuruldu.

Kemer Park Evleri'nde 430 bin TL'ye icradan satılık daire!

T.C. Bakırköy/İstanbul 7. İcra Dairesi, İstanbul ili Esenler ilçesi Kemer mahallesi Kemer Park Evleri sitesinde bulunan daireyi 430 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 17 Ağustos 2012 Cuma günü 11:00-11:10 saatleri arasında yapılacak

Esenler Kemer Park'ta 465 bin TL'ye!

Esenler'de inşa edilen Kemer Park Evleri'nde 149 metrekarelik 4 oda 1 salon dairelerin satışı devam ediyor. Projede bu konutlar 465 bin lira ile 512 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor

Esenler Kemer Stadı ne olacak Haberi

Esenler Kemer Stadı ne olacak


Esenler Stadyumu ile birlikte Esenler Spor Köyü’nün de çalışmaları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İBB ile ortaklaşa hayata geçirilecek projeyle Esenler Spor Köyü, toplam 200 bin metrekare alana inşa edilecek. 




Sporcu eğitim merkezi dahil, spora ve sporcuya dair her şeyin eksiksiz yer alacağı Esenler Spor Köyü’nde sosyal alanlar da unutulmadı. Çocuk parkları ve sosyal tesisleri ile tüm sporseverlere hitap edecek merkez, 7’den 77’ye spor yapmak ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen tüm vatandaşlara hizmet edecek.





Amatör kulüplere yer verilecek!


Ömrünü tamamlayan Esenler Stadı’nın yıkım çalışmalarına da başlandı. Stat, toplam 4 bin 650 metrekarelik alanda inşa edilecek. Yeni stat, 5 bin 500 seyirci kapasiteli ve FİFA normlarında olacak.  





Altında bin 500 araçlık otoparkı, 3 ayrı müsabakanın yapılabileceği kapalı spor salonuna...