26 / 04 / 2024

esenler kiralık kültür merkezi

esenler kiralık kültür merkezi

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü, Tuna Mahallesi'nde yer alan kültür merkezini kiraya verecek.

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Esenler'de aylık 50 bin TL'ye kiralık kültür merkezi! 

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü, Tuna Mahallesi'nde yer alan kültür merkezini kiraya verecek.

Saraydüzü Esenler Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Esenler Belediyesi Sinop-Saraydüzü’nde hayata geçirilen Saraydüzü Esenler Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Adapazarı Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kültür merkezi!

Adapazarı Belediyesi, kültür merkezinin toplantı salonu hariç diğer bölümlerinin bir bütün halinde işletme hakkını 10 yıllığına kiraya veriyor..

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan kiralık gişeler! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait 53 müze ve örenyeri gişe 9 yıl süreyle kiraya verilecek. geçici teminat tutarı 20 milyon TL olan ihalede muhammen bedel yıllık  153.5 milyon TL olarak belirtiliyor.  İhale 24 Ekim ’de Ankara ’da gerçekleştirilecek. 

Sincan Belediyesi'nden 5 yıl kiralık çok katlı otopark ve kültür merkezi ihalesi 10 Nisan'da!

Sincan Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Mahallesi'nde bulunan çok katlı otopark ve kültür merkezi binasının düğün salonu kısmı Kapalı Teklif Usulü ile 5 yıllığına kiraya verilmesi işi 1 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Sincan'da 2 milyon TL'ye kiralık kültür merkezi!

Sincan Belediyesi tarafından Tandoğan'daki otopark ve kültür merkezi binasının otopark haricinde kalan diğer bölümleri, kapalı teklif usulü ile 2 milyon 46 bin 68,40 TL'ye 1 Nisan 2015'dan itibaren 5 yıllığına kiraya verilecek.

Sincan çok katlı otopark ve kültür merkezi ihalesi 31 Aralık'ta!

Sincan Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi'nde yer alan çok katlı otopark ve kültür merkezi KDV hariç 4 milyon 204 bin 260 TL bedelle 5 yıllığına kiralık olarak ihaleye çıkarıldı...

Sincan çok katlı otopark ve kültür merkezi 5.1 milyon TL'ye 5 yıllığına kiralık!

Sincan Belediye Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılan, Atatürk Mahallesi'ndeki çok katlı otopark ve kültür merkezi binasının 5 milyon 145 bin TL bedelle 5 yıllığına kiralanması işi için 8 Aralık 2014 tarihine kadar teklif alınıyor...

Ankara Sincan'da 6.6 milyon TL'ye 5 yıl kiralık çok katlı otopark ve kültür merkezi!

Sincan Belediyesi tarafından, Atatürk Mahallesi'ndeki çok katlı otopark ve kültür merkezi binası 5 yıllığına toplam 6 milyon 615 bin 240 TL bedelle kiraya verilmesi işi 24 Ekim 2014 saat 15:00'te ihale ediliyor...

Ankara Sincan'da 6.6 milyon TL'ye 5 yıllığına kiralık Çok Katlı Otopark ve Kültür Merkezi binası!

Sincan Belediyesi tarafından, Atatürk Mahallesi'nde yer alan Çok Katlı Otopark ve Kültür Merkezi binası 5 yıllığına 6 milyon 615 bin 240 TL bedelle 1 Ekim 2014 tarihinde saat 14:00'te ihale ediliyor...

ESEV, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitimlere başlıyor!

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) yeni dönemde yeni merkezinde, sanatseverlere kapılarını açıyor. ESEV artık Nine Hatun Mahallesi'ndeki Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanat eğitimlerine devam edecek.

Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi, Esenler'de açıldı!

Esenler Belediyesi tarafından Esenler’e kazandırılan Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde çok nezih ve şık bir düğün salonu da hizmete girdi. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi, rezervasyon telefonu, adresi ve fotoğrafları şöyle...

esenler kiralık kültür merkezi Haberi

esenler kiralık kültür merkezi

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü, Tuna Mahallesi'nde yer alan kültür merkezi için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İhale 27 Şubat 2020 tarihinde yapılacak.

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğünden:
İstanbul İli Esenler İlçesi Tuna Mahallesinde Bulunan, Mülkiyeti Belediyemize Ait Olan Kültür Merkezi Binası (1.Normal Katında Bulunan Çok Amaçlı Salon, Fotoğraf-Video Çekimi Yeri, Otoparklar) Restoran Olarak Kullanılan Yapı ve Müştemilatına ait Yerlerin Kiralanması İşi” 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a Maddesine istinaden Kapalı Teklif usulü ile ihale edilecektir.
İhale ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
1-İdarenin
a) Adresi : T.C. ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ
 BİRLİK MAH. M. AKİF İNAN CD. NO: 6 - 8 ESENLER / İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 0212 444 00 73