28 / 03 / 2024

Esenler Stadyumu yenilenecek mi

Esenler Stadyumu yenilenecek mi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Esenler Kemer Mahallesi'nde hayata geçirilecek Esenler Spor Kompleksi'nde sporcu eğitim merkezi ve spor salonları yer alacak. Esenler Stadyumu da yıkılarak yenilecek...

Esenler'de 40 bin konut yenilenecek!

Esenler'de hayata geçirilen Ömür İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ilçedeki 40 bin konutu 2023 yılına kadar yenileyeceklerini belirtti.

Esenler'de 74 bin konut yenilenecek!

Türkiye'de kentsel dönüşümün en hızlı gerçekleştiği Esenler'de projelere hızla devam ediliyor. Kentsel dönüşümle ilgili konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 74 bin konutun yenileneceğini ifade etti.

Esenler'de 90 bin konut yenilenecek!

Esenler Belediyesi’nin 2015 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Hep ileriye bakıyoruz. Hayallerimize sınır koymuyoruz" dedi.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap haldeki Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarına başladı, stadyumu’nun tribünleri, soyunma odaları ve saha temizliği yeniden yapılacak...

Esenler'de 90 bin güvensiz konut yenilenecek!

Dünyanın en büyük kentsel dönüşümü ve Türkiye'nin en büyük şehir parkı projesi Esenler'de başlıyor. Protokolü imzalanan mega proje sayesinde, 90 bin güvensiz konut yenilenecek.

Esenler'de 75 bin çürük yapı 20 yıl içinde yenilenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 5 Ekim 2012'de Türkiye'deki kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Esenler, varoş görüntüsünden sıyrılıyor. Bugüne kadar 24 bin konutun bir kısmı yenilendi, bir kısmıma dönüşüm sürecinde.

Esenler'de 10 yılda 100 bin konut yenilenecek!

İstanbul'da kentsel dönüşümün başladığı ilk ilce olan Esenler'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu. 10 yıl içinde ilçedeki 100 bin konutun yarısından fazlasının yenileneceğini söyledi.

Esenler'de 100 bin konut 10 yıl içerisinde yenilenecek!

Esenler’in Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu kentsel dönüşümle ilgili yaptığı basın toplantısında, 10 yıl içinde ilçedeki 100 bin konutun yarısından fazlasının kentsel dönüşüm kapsamında yenileneceğini kaydetti.

Esenler'e dev spor kompleksi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Esenler Kemer Mahallesi'nde hayata geçirilecek Esenler Spor Kompleksi'nde sporcu eğitim merkezi ve spor salonları yer alacak. Esenler Stadyumu da yıkılarak yenilecek...

Esenler'de kentsel dönüşüme özel sektörün de eli değecek!

27 Eylül Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Esenler Bedelediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun da katılımıyla kentsel dönüşümün başlangıcı için tören yapılacak. ..

Esenler'de başlatılan kentsel dönüşüm Mamak'ta devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar,"5 Ekim 2012'de Başbakanımızın öncülüğünde Esenler'de başlattığımız kentsel dönüşüm hamlesi Mamak'tan devam ediyor. Mamaklı hak sahiplerine de diğer kentsel dönüşüm uygulamalarımızda yaptığımız gibi kira yardım

Erdoğan Bayraktar Esenler'de Cevizlibahçe'deki yıkım programına katılacak!

Esenler Nenehatun mahallesinde yapılacak Cevizlibahçe projesi kapsamında ilk bina yıkımının gerçekleştirileceği programda 27 Eylül Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da hazır bulunacak..

Erdoğan Bayraktar: Yıl sonuna kadar 200 bin konut yenilenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bugün Yozgat' taki törenle kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı. Törende konuşan Bakan Bayraktar, yıl sonuna kadar 200 bin, 2014 sonuna kadar da 400 bin konut ve işyeri yenilenecek dedi...

Esenler Stadyumu yenilenecek mi Haberi

Esenler Stadyumu yenilenecek mi

Esenler seçimler sonrasında, spor alanında yapılacak çalışma ile dev bir spor kompleksine kavuşacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Esenler Kemer Mahallesi'nde hayata geçirilecek Esenler Spor Kompleksi'nde sporcu eğitim merkezi ve spor salonları yer alacak. Toplam 4 bin 650 metrekarelik alanda inşa edilecek merkezin içerisinde bir de sağlık merkezi yer alacak. Kompleks, sporcuların sağlık ve spor eğitimiyle ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek. Yapılacak Esenler Spor Kompleksi'nin yanındaki Esenler Stadyumu da yıkılarak yenilecek. Yeni stat, 16 bin 500 seyirci kapasiteli FİFA normlarında olacak. 



Zeynel Yaman/ Sabah...