24 / 04 / 2024

esenler tekstilkent giyimkent metro istasyonu nerede

esenler tekstilkent giyimkent metro istasyonu nerede

Esenler'de inşaatına başlanan Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu’nun, Tekstilkent Koza Plaza - Ramada Otel - Giyimkent olmak üzere 3 ayrı giriş-çıkışı bulunuyor. Hat ile birlikte Esenler ikinci metro hattına, istasyonla da dördüncü metro istasyonuna k

Esenler Tekstilkent Camii inşaatı ihalesini kim kazandı?

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 milyon liralık Esenler Tekstilkent Camii İnşaatı ihalesi, eski AKP İlçe Başkan Yardımcısı Kasım Albayrak’ın şirketine verildi. 

Esenler'de aylık 50 bin TL'ye kiralık restoran binası!

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü, 15 Temmuz Mahallesi Giyimkent Caddesinde yer alan restoran binasını kiraya verecek.

Giyimkent Tekstilya Daimi Fuar Merkezi açıldı!

Esenler'de bulunan Giyimkent Tekstilya Daimi Fuar Merkezi açıldı. Açılış, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

Tekstilkent Koza Plaza'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Esenler Atışalanı Oruçreis Mahallesi'nde yer alan Tekstilkent Koza Plaza'daki 2 ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofislerin toplam bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

TÜGVA Esenler Tekstilkent Gençlik Külliyesi'nin temeli atıldı!

Esenler Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) katkılarıyla hizmete girecek olan TÜGVA Esenler Tekstilkent Gençlik Külliyesi'nin temeli atıldı.

Tekstilkent Koza Plaza'da 4 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Esenler Tekstilkent Koza Plaza'da bulunan 2 ofis satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

2002 yılında Tekstilkent yeni bir işlev kazanacakmış!

Esenler'de 350 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Tekstilkent, 2002 yılında Laleli'deki bavul ticareti yapan işletmelerin modern komplekse taşınmasıyla yeni bir işlev kazanacakmış ve tekstil ticareti canlılık kazanacakmış.

1999 yılında Tekstilkent radara takılmış!

1999 yılında Esenler'de inşası son aşamalarda olan ve 400 milyon dolar harcanarak tamamlanacak Tekstilkent'in 230 metrelik ikiz kuleleri ''radarların görüntüsünü gölgelediği'' gerekçesiyle, kulelerin traşlanması istenmiş.

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkan, Mehmet Tunç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Esenler, Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi, Şenol Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de Esenler, Tekstilkent Koza Plaza A Blok'ta kuruldu.

Tekstilkent Koza Plaza'daki 4 büro icradan 6 milyon TL'den satılıyor!

Bakırköy 18. İcra Müdürlüğü;Esenler Atışalanı'nda yer alan Tekstilkent Sanayi Sitesi Koza Plaza'daki 4 büroyu 10 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00 itibariyle ihaleye çıkarıyor.

Esenler Tekstilkent - Giyimkent Metro İstasyonu'nda son durum!

Esenler'de inşaatına başlanan Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu’nun, Tekstilkent Koza Plaza - Ramada Otel - Giyimkent olmak üzere 3 ayrı giriş-çıkışı bulunuyor. Hat ile birlikte Esenler ikinci metro hattına, istasyonla da dördüncü metro istasyonuna k

Tekstilkent - Giyimkent metro hattında inşaat çalışmaları başladı!

Esenler Tekstilkent Giyimkent metro istasyonunda bir hafta içinde ilk kazmanın vurulacağını çalışmaların başlayacağını duyurmuştuk. Tekstilkent - Giyimkent metro hattında ilk kazma vuruldu ve çalışmalar başladı...

esenler tekstilkent giyimkent metro istasyonu nerede Haberi

esenler tekstilkent giyimkent metro istasyonu nerede

Esenler’i kuzeyden kuşatacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir törenle geçtiğimiz Şubat ayında  temeli atılan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun inşaatı tüm hızıyla devam ederken hattın istasyonlarından birisi olan Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu’na da başlandı.



17.5 kilometre uzunluğundaki Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun 15 istasyonundan birisi olan Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu’nun, Tekstilkent Koza Plaza - Ramada Otel - Giyimkent  olmak üzere 3 ayrı giriş-çıkışı bulunuyor. 



Söz konusu hat ile birlikte Esenler ikinci metro hattına, istasyonla da dördüncü metro istasyonuna kavuşmuş olacak.  Mahmutbey’den Kabataş’a kadar bir ulaşım hattı olarak tasarlanan hattın, ilk etabı olan Mecidiyeköy-Mahmutbey arası 2017’de hizmete girecek. Hat ile birlikte Tekstilkent-Giyimkent İstasyonu da hizmet vermeye başlayacak. Güzergâhın ikinci etabı olarak da Mecidiyeköy-Kabataş hattı inşa edilecek.



Esenler - Mecidiyeköy 20 dakika!


850 milyon liraya mal olacak...