25 / 04 / 2024

esenler toki 2. etap

esenler toki 2. etap

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 31 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinde yer alan konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı...

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öntürk tarafından kuruldu.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Urka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Keskin tarafından kuruldu.

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Berat Emir Bakırhan tarafından kuruldu.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Büyükşehir'de kiradan ucuz 2.554,86 TL'ye konut imkanı! TOKİ 2+1, 1+1 evleri peş peşe listeledi! İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdaresi (TOKİ), iki kentte konut satışı yapılacağını ilan etti. Bu kapsamda kiradan ucuz 2.554,86 TL'ye konut imkanı sağlandı. Ayrıca yüzde 25 peşinat ve 180 ay vade imkanı fırsat sunuyor. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler projesi için düğmeye bastı. 3 milyar 358 bin 494 bin 83 TL'ye mal olacak projede 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünite yer alacak.

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

2023 TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ 2+1,3+1 konut ödeme planı!

TOKİ çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. TOKİ isim listesinde yer alan vatandaşlar kura çekiminin sona ermesinden sonra peşinat ve taksit ödemelerinin nasıl olacağını araştırıyor. İşte TOKİ 2023 ödeme planı…

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!

Türkiye genelinde 250 bin konutun inşa edileceği ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında İstanbul'da 50 bin konut yapılacakken, konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ ödemelerinin ne zaman başlayacağını ve ödeme planının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

esenler toki 2. etap Haberi

esenler toki 2. etap

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler 2. Etap projesi için düğmeye bastı. 2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut üretecek olan TOKİ, İstanbul Esenler'de 353 yeni konut hayata geçirecek.

İstanbulluları konut sahibi yapan TOKİ geçtiğimiz yıl Kayaşehir'de 862, Silivri'de 1.352, Şile'de ise 103 yeni konut inşa etti. 

TOKİ Esenler 1. Etap 1. Bölge ihalesi 25 Şubat 2019'da 1. Etap 2. Bölge ihalesi 20 Mart 2019'da, 1. Etap 3. Bölge ihalesi 18 Haziran 2019'da, 1. Etap 4. Bölge ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

İhale ilanı:
İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi...