19 / 04 / 2024

Esenşehir Sur Yapı Evleri satılık

Esenşehir Sur Yapı Evleri satılık

Esenşehir Sur Yapı Ümraniye teslim tarihi 2018'in ikinci yarısı olarak belirlendi. Sur Yapı Esenşehir projesinde 210 konut, 10 dükkan yer alıyor.

Sur Yapı'dan yeni proje atağı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Sur Yapı'nın projelerini ve Sur Yapı’nın patronu Altan Elmas'ın sektörle ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'İstanbul’da 6 projeyle yola devam, Antalya’da 70 binlik şehir kuruyoruz' başlıklı yazısı... 

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...

Sur Yapı Antalya'da ilk etap inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede çalışmalar 24 saat aralıksız devam ediyor. projede ilk etabın kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı.

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Antalya Projesi'nin şantiyesini gezdi. Başkan Türel, “Hummalı çalışmaları yerinde gördük. İnşaatlarımız hızla yükseliyor” dedi.

Menderes Türel, Sur Yapı Antalya projesini ziyaret etti!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayalden gerçeğe dönüşüyor. Kepez-Santral bölgesinde Antalya’ya yeni bir şehir kazandıracak projeyi, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı hayata geçiriyor.

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'ye!

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön satışta olan projede konutların yanı sıra dev şehir parkı, hastane, okullar, alışveriş merkezi ve caddeler, teknokent ve müzeler bulunuyor.

Sur Yapı'dan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına tam destek!

Sur Yapı, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına üç şehir, 13 ilçedeki 16 projesiyle destek veriyor...

Sur Yapı, 12 projesiyle yüzde 20 indirim kampanyasına dahil oldu!

Sur Yapı ‘‘Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak’’ kampanyasına 12 projesiyle tam destek verdi. Sur Yapı, 2 Şehir, 10 İlçe ve 12 projesinde fiyatları yüzde 20 indirdi..

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat listesi 2018!

İlk teslimlerin 2019 yılında yapılacağı Sur Yapı Antalya projesiyle Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yeni bir şehir kuruluyor..

Sur Yapı'dan büyük fikir! Antalya'da modern bir şehir kuruluyor!

Sur Yapı, Antalya'da modern bir şehir kuruyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire olmak üzere toplam 19 bin konuttan meydana gelen Sur Yapı Antalya projesinde daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor....

Sur Yapı Antalya Evleri fiyatlar!

Antalya'da Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde dev bir şehir parkı da olacak. Sur Yapı Antalya Evleri fiyatlar kapsamında 1+1'ler 107 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Şehir Konakları Sur Yapı 2017 ödeme seçenekleri!

Şehir Konakları Sur Yapı 2017 ödeme seçenekleri kapsamında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Aylık 900 TL taksitle ev sahibi olunabilen projede konutların fiyatları ise 450 bin TL'den başlıyor...

Şehir Konakları Sur Yapı konut satış fiyatları!

Şehir Konakları Sur Yapı konut satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Şehir Konakları projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Esenşehir Sur Yapı Evleri satılık Haberi

Esenşehir Sur Yapı Evleri satılık


21 bin 698 metrekare alanda inşa edilen Esenşehir Sur Yapı projesi, İstanbul Ümraniye'ye bağlı Esenşehir Mahallesi'nde Dudullu bölgesinde yer alıyor.


Glow3 Evleri'nin hemen önünde inşa edilecek olan Esenşehir Sur Yapı projesi 210 konut ve 10 dükkandan meydana geliyor. Esenşehir Sur Yapı projesi 42 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Esenşehir Sur Yapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Esenşehir Sur Yapı projesi 5, 9 ve 14 katlı altı blok olarak tasarlandı.


2018'in ikinci yarısında teslim edilecek olan Esenşehir Sur Yapı projesinde kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar olacak.




Tel: (216) 422 65 14

Web: https://www.suryapi.com.tr

Gülcihan...