28 / 03 / 2024

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...



Sur Yapı, 8 milyar TL'lik yatırımla mega şehir projesini hayata geçiriyor. Antalya’ya yeni bir yaşam alanı tasarlayan Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanıyla yeşil ve mavinin iç içe olduğu Antalya’nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 19 bin bağımsız bölümden oluşan daireler, ofisler, home office’ler, dükkanlar, çarşılar, okullar, sağlık alanları, ibadet alanları, sosyal alanlar, müzeler ve büyük kent parkıyla beraber Türkiye’nin markası olan Antalya’ya yeni bir Antalya armağan ediliyor.

Teslimler 2019 yılı içerisinde başlayacak 

Sur Yapı Antalya projesinde 23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi, ilk etapta yer alan 93 bloktan oluşan 6 bin 417 dairenin tamamlanması için 24 saat aralıksız çalışıyor. İlk etabın kaba inşaatının yüzde 95’i tamamlandı. Projede, teslimler 2019 yılı içerisinde başlayacak. 

Yerli ve yabancı çok sayıda kişi mega projeden alım yaptı 

Sur Yapı Anltalya projesinden Rusya ve İngiltere başta, Güney Kore'nin de aralarında bulunduğu 23 farklı ülkeden vatandaşlara satış yapıldı. Türk Cumhuriyetler ve Körfez ülkelerinden de yoğun talebin olduğu projeden, dünya genelindeki Türk vatandaşları da çok sayıda alım yaptı.

İngiltere, Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, İsveç, Almanya, Hollanda, Kanada ve Norveç'in de aralarında bulunduğu 26 ülkede yaşayan Türk vatandaşları, Sur Yapı Antalya’dan ev sahibi oldu. 

Ayrıca, turizmde geçen yılki rekorunu kırarak yılın ilk çeyreğinde turistlerin ilgi odağı olan Antalya'da, yabancıya gayrimenkul satışında da yüzde 47 artış yaşandı. 

Web: http://antalya.suryapi.com.tr/


Geri Dön