25 / 04 / 2024

esentepe tmsf gayrimenkul satışı

esentepe tmsf gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) muhammen bedelleri toplamı 20 milyon 968 bin 500 YTL olan 17 gayrimenkulü, 17 Eylül 2007'de satışa çıkaracak.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

TMSF, Kocaeli'deki 4 gayrimenkulü 519 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Kocaeli ili, Gebze ve Kartepe ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü toplam 519 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu. 

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF 27 adet gayrimenkulü 25.4 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, 27 adet gayrimenkulü 25 milyon 415 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

TMSF'den Yaşamevim ödemelerine yönelik açıklama!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Yaşamevim Gayrimenkul A.Ş hakim ortağı ile sürdürülen borcu için yapılandırma görüşmelerin son aşamaya gelindiğini açıklayarak mutabakat neticesinde kayıt kabul işlemleri yapılacağını bildirdi. 

Matte İnşaat Ve Sanayi Ticaret Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Matte İnşaat Ve Sanayi Ticaret Gayrimenkul Anonim Şirketi  Esentepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Mete Göktürk tarafından kuruldu.

TMSF, Azim Gayrimenkul'ün 18 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Azim Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye ait 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 479 bin 750  TL'den başlıyor.

esentepe tmsf gayrimenkul satışı Haberi

esentepe tmsf gayrimenkul satışı

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, ihale TMSF'nin Esentepe'deki binasında saat 14,30'da gerçekleştirilecek. Satışa çıkarılacak gayrimenkulün 17'si de İstanbul'da yer alırken, Şişli'deki İş Merkezi 17 milyon 73 bin 500 YTL muhammen bedelle en yüksek değere sahip bulunuyor.

Tapuda 46 bağımsız olarak kayıtlı bulunan taşınmaz, 7 bağımsız bölüm olarak kullanılıyor. 32 dükkanın bulunduğu 7 numaralı bağımsız bölümün toplam muhammen değeri 11 milyon YTL olarak belirlendi.

http://www.tmsf.org.tr/docs/ilanlar/tr/sigm170907.pdf