19 / 04 / 2024

esenyurt future park satılık

esenyurt future park satılık

Future Park Esenyurt satış ofisi ile 444 9 532 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Atatürk Havalimanı'na 18 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 1.600 adet konuttan oluşuyor.

Esenyurt Future Park'ta inşaat çalışmaları devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi İstanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. 35 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen ve 40 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabilir alanı bulunuyor.

Esenyurt Future Park projesi!

Toplam 1.869 adet konutun yer aldığı Esenyurt Future Park projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinden meydana geliyor

Esenyurt Future Park satılık!

Esenyurt Future Park satılık daire fiyatları 80 bin TL'den başlıyor. 2014 yılında tamamlanması hedeflenen Future Park Esenyurt projesinde konut, ev - otel ve çarşı alanları bulunuyor...

Esenyurt Future Park fiyatları!

Hiper Gayrimenkul Geliştirme'nin girişimi ile hayata geçirilen Esenyurt Future Park fiyatları ve proje detayları haberimizde yer alıyor.

Future Park ödeme planı!

Future Park ödeme planı ve konut fiyatları haberimizin içinde yer alıyor

Future Park ulaşım!

Konut, ev - otel ve çarşı alanlarından meydana gelen Future Park ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Future Park satılık!

Future Park satılık fiyatları haberimiz içinde yer alıyor, proje 30 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor

Esenyurt Future Park satılık daire fiyatları!

Miran Yapı 'nın imzasını taşıyan Esenyurt Future Park satılık daire fiyatları için 444 9 532 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz...

Future Park iletişim!

Miran Yapı girişimi imzası taşıyan projesi Future Park iletişim bilgileri ile ilgili detaylar için haberimizi incelebilirsiniz...

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Esenyurt Future Park Rezidans fiyatları!

Esenyurt Future Park Rezidans fiyatları 210 bin TL'den başlıyor. 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Future Park Esenyurt ödeme seçenekleri!

Future Park Esenyurt ödeme seçenekleri arasında 48 ay 0 faizle taksit imkanı sunuluyor. Future Park Esenyurt fiyatları stüdyolarda 210 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Future Park'ta otel odalarının 87'si satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen Future Park bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Oteli’nin yüzde 25’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Esenyurt Future Park Otel'in 87 odası satıldı!

Esenyurt'ta yükselen Future Park isimli karma yaşam alanı içinde bulunan Hawthorn Suites By VVyndham İstanbul Esenyurt isimli otelin 348 odasından 87'si satıldı.

Hiper Gayrimenkul Future Park Oteli'nin yüzde 25'i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Otelinin yüzde 25’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Projesi'nde otel bölümünü Wyndham işletecek!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt'ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı.

Future Park Projesi Esenyurt'ta başlıyor!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. Esenyurt Haramidere Parklar Mevkii'nde hayata geçirdiği 1632 konutluk Future Park Projesi bünyesindeki 348 odalı otelin işletmesi için Wyndham oteli ile anlaştı.

Future Park'ın otel bölümü Wyndham’ın oldu!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt’ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı

Esenyurt Future Park nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Future Park'ta satışlar devam ediyor. Projede toplam 1.600 adet daire yer alıyor. Peki Esenyurt Future Park nerede?

esenyurt future park satılık Haberi

esenyurt future park satılık

Konut teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Future Park Residence'de daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Future Park Esenyurt satış ofisi ile 444 9 532 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Hiper Gayrimenkul tarafından inşa edilen proje 1.600 adet daireden meydana geliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de yükselen Future Park Evleri E-5 ve TEM Otoyolu'na yakın konumda, Atatürk Havalimanı'na 18 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Esenyurt Future Park'ta cafe, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, sauna, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, dinlenme alanları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Hiper Gayrimenkul Future Park'ta yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede daire fiyatları 176 bin TL'den...