28 / 03 / 2024

esenyurt güzelyurt çöken yol

esenyurt güzelyurt çöken yol

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Güzelyurt Mahallesi’nde çatlaklar oluşan evlere ilişkin açıklama yaptı. Bozkurt, "Ailelerin evlerine dönmesinde sakınca yok" dedi.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Aksaray İli Güzelyurt İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül'de...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi 12 Eylül'de!

Aksaray ili Güzelyurt ilçesi 47 adet konut, 1 Adet 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Aksaray Güzelyurt 2. Etap başvuru detayları nedir? İşte Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları!

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bazı parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Güzelyurt Sosyal Konutları'ndaki 25 daire satıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutları'nda yer alan 25 daire satıldı.

Malatya Güzelyurt Merkez Camisi açıldı!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde zarar gördüğü için yıkılan  Güzelyurt Merkez Camisi yeniden ibadete açıldı.

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat!

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje Arizon Yapı imzasıyla yükseliyor. 

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

esenyurt güzelyurt çöken yol Haberi

esenyurt güzelyurt çöken yol

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, binalarla ilgili statik analizlerin yapıldığını ve vatandaşların evlerine dönmelerinde herhangi bir sorun olmadığını ifade etti.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Bozkurt, yoldaki çökmenin ardından teknik bir heyet oluşturulduğunu belirterek, "Belediyemizin bütün birimleri buradaydı. Önce vatandaşlarımızın beslenme ve konaklaması için bir ekip kurduk ve onları naklettik. Ardından çalışma ekibimiz hasarları tespit için sahada çalıştı" dedi. 

Bozkurt, binaların içine ve dışına dört kere bakılarak statiğinde bir sorun olup olmadığının tespit edilmeye çalışıldığını söyledi. Bozkurt, "Binaların statiğinde deformasyon görmedik. Gözlemlerle yapılan analizdi. Binaların zeminiyle ilgili de çalışmalar yapıldı. 2 binada ayrışma ve biraz deplasman var. Bunun kabul edilebilir sınırlar içinde olduğuna karar verdik." şeklinde konuştu.

Durum tespiti için dört kuyu açıldığını ifade eden Bozkurt, bölgede kayma olup olmadığının...