23 / 04 / 2024

esenyurt Life in Vera havadan videosu

esenyurt Life in Vera havadan videosu

Life in Vera Esenyurt'un havadan en yeni görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi. İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa edilen Life in Vera, Vera Group projesi olarak yükseliyor...

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığına kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığında kuruldu.

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Alyans Life Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyans Life Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Akın Günay  ve Alican Karaöz tarafından  kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Chadi El Ahmad ve Soufiane Hamoudan tarafından kuruldu.

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sharafzad ve Jalal Esfahani ortaklığında kuruldu.

Elegant Life Gayrimenkul İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elegant Life Gayrimenkul İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Badawı Alabssı tarafından kuruldu. 

Arc Life Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

Arc Life Yapı Denetim Anonim Şirketi bugün Halil İbrahim Erol tarafından Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi!

9 blok şeklinde yükselen Esenyurt Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

esenyurt Life in Vera havadan videosu Haberi

esenyurt Life in Vera havadan videosu
Life in Vera Esenyurt'un havadan en yeni görüntüleri için...