26 / 04 / 2024

esenyurt mağdurları eylem

esenyurt mağdurları eylem

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları kendilerinden 30 milyon TL'ye yakın para toplandığını ve ortada projelerin olmadığını söyledi. Mağdurlar yarın saat 13:00'te eylem yapacak.

Ukra City mağdurları yarın açlık grevine başlıyor!

Ukra City mağdurları yarın Esenyurt Ukra City satış ofisi önüne çadır kurup açlık grevine başlıyor. Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto edecek olan mağdurlar devir işlemleri tamamlanana kadar eylemlerini sürdürecek...

Beylikdüzü ve Esenyurt mağdurları yeni eyleme hazırlanıyor!

Ukra City mağdurlarının yaptığı eylem büyük yankı uyandırmıştı. Eylemin yankıları sürerken Beylikdüzü ve Esenyurt mağdurları yeni eylem hazırlığına başladı. 7 Mart günü Taksim'de eylem yapacak mağdurlar seslerini duyurmak istiyor....

Esenyurt mağdurları Taksim'de eylem yaptı!

Satın aldıkları konutların yapımının durdurulması nedeniyle mağdur olan Esenyurtlular, dün taksimde eylem yaptı...

Esenyurt mağdurları yarın Taksim'de toplanıyor!

Esenyurt mağdurları, Esenyurt'ta yaşanan imar sorunu neticesinde ortaya çıkan yüzlerce vatandaşın mağduriyetinin giderilmemesine karşı yarın Taksim'de toplanıyor...

Esenyurt mağdurları İstiklal'e çıkıyor!

Esenyurt imar sorunu sebebiyle mağdur olan konutzedeler 10 Mart 2013 Pazar gümü Taksim Galatasaray Meydanı'nda toplanacak...

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Esenyurt konut mağdurları Meclis'te! Milletvekilinden kamu kuruluşlarına çağrı! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamasında Esenyurt konut mağdurlarını da gündeme getirdi. İşte İzsiz'in o açıklaması... 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Evim Mağdurları AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları 19 Aralık tarihinde AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak.

Evim mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları, Şişli'deki  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde eylem yaptı. TMSF'den olumlu bir yanıt alamayan mağdurlar geceyi TMSF binası önünde geçirecek.

Evim Mağdurları'ndan Türkiye'nin dört bir yanında eylem!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları İstanbul, Trabzon, Konya, Bursa, Gaziantep'te yeni eylemler gerçekleştirdi.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Konut mağdurları bir kez daha TBMM gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt ve Tuzla başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında sayısı 100 bine ulaşan konut mağdurlarının sorunlarını bir defa daha Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.

esenyurt mağdurları eylem Haberi

esenyurt mağdurları eylem


Esenyurt'ta hayata geçirilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij  projelerinin mağdurları yarın saat 13:00'te eylem yapacak. 


Aralarında İETT ve İSKİ çalışanlarının yanı sıra pilotların da bulunduğu 837 mağdur henüz inşaatlarına bile başlanmayan projelerinin kendilerine teslim edilmesini istiyor.


Yarın Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yapacak olan Saylan İnşaat mağdurları daha önce de Esenyurt Belediyesi önünde bir eylem gerçekleştirmişti.


Tac Mahal Prestij 2014'te teslim edilecekti

Kamu kuruluşlarında çalışan vatandaşlara satılan Tac Mahal Prestij projesindeki daire sayısı 737 olarak belirlenmişti.  1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin yer alacağı ve 2014'te sahiplerine teslim edilmesi planlanan projenin inşaatı henüz başlamadı.


Pilotlar da mağdur

800 daireden 303 tanesinin pilotlara satıldığı Vera Vizyon projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projenin 2014 yılında teslim edilmesi planlanıyordu.


30 milyonluk...