23 / 04 / 2024

Esenyurt Nlogo satışlara başladı mı

Esenyurt Nlogo satışlara başladı mı

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesinde ikinci etabın yarısı 1 ayda satıldı. 5 Mart'ta resmi satışların başlatıldığı etap 48 ay sıfır faiz seçeneğiyle satışa sunuldu.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

İstanbul'da konut satış rekoru: En fazla Esenyurt'ta satıldı!

İstanbul’da Haziran'da bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yüzde 186 oranında arttı. En fazla satış da 3 bin 130 konutla Esenyurt’ta oldu.

Yılın ilk beş ayında en çok konut Esenyurt'ta satıldı!

İstanbul'da yılın ilk 5 ayında 78 bin 433 konut satıldı. En çok 11 bin 961 adet ev satışıyla Esenyurt oldu. 

Konut satışında rekor Esenyurt ve Pendik'te!

İstanbul'da yılın ilk 5 ayında 78 bin 433 konut el değiştirirken, en fazla konut 11 bin 961 adetle Esenyurt'ta satıldı...

Yabancılara yönelik teşvikler konut satışlarına pozitif yansıdı!

2018 yılı Kasım ayı konut satış rakamlarını değerlendiren Hürriyet Emlak Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay, "Yabancılara yönelik teşvikler satışlara pozitif yansıdı" dedi...

Esenyurt konut satışında zirveden düşmüyor!

Esenyurt konut satışında zirveden düşmüyor. İstanbul'da en çok konutun satıldığı ilçe olma özelliğine sahip olan Esenyurt'ta 2018 yılının ilk 3 ayında 8 bin 138 adet konut satıldı...

İstanbul'da en çok konut Esenyurt'ta satıldı!

TÜİK'in açıkladığı 2018 Mart ayına ait konut satış istatistiklerine göre  İstanbul'da toplam 18 bin 714 konut satışı gerçekleşti. En çok konutun satıldığı ilçe ise Esenyurt oldu...

İstanbul'da Ağustos ayında en çok konut Esenyurt'ta satıldı!

TÜİK verilerine göre Ağustos ayında yapılan konut satışlarında İstanbul 18 bin 696 konut satışı ile en yüksek paya sahip oldu. İstanbul'da ise en çok konut satışı Esenyurt'ta gerçekleşti..

Esenyurt'ta konut satışları rekor kırdı!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde ortalama 550 bin liranın altında ev bulmak mümkün olmazken, fiyatların daha ucuz olduğu Esenyurt’ta satışlar adeta rekor kırdı.

İstanbul'da en çok konutun satıldığı ilçe: Esenyurt!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Temmuz 2017 konut satış istatistikleri verilerine göre İstanbul'da en çok konut Esenyurt'ta satıldı..

Evinpark Kadıköy’de ön satışlara başlandı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

Esenyurt Nlogo satışlara başladı mı Haberi

Esenyurt Nlogo satışlara başladı mı


Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesinde ikinci etabın yarısı 1 ayda satıldı. 5 Mart'ta resmi satışların başlatıldığı etabın yüksek prim yapması bekleniyor. Nlogo İstanbul'da 1+0 dairelerin fiyatı 129 bin liradan başlıyor. 

Geçen yıl doların yüzde 8.16, altının ise yüzde 6.53 kazandırdığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Nlogo İstanbul ise yatırımcısına yüzde 100 kazandırdı. Hiçbir yatırım enstrümanı Nlogo İstanbul'un birinci etabını geçemedi. Aynı şekilde Nlogo İstanbul'un ikinci etabının da yüksek prim yapmasını bekliyoruz" diye konuştu. Özyurt, Nlogo İstanbul'da yer alan dairelerin 48 ay sıfır faiz seçeneğiyle satışa sunulduğunu da belirtti.  


3 ETAPTA 850 DAİRE VAR

Üç etap halinde projelendirilen Nlogo'nun her etabında 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde 850 daire bulunuyor. Nlogo İstanbul'da konutların dışında 100'den fazla dükkandan...