28 / 03 / 2024

Esenyurt Premium Babacan Evleri iletişim

Esenyurt Premium Babacan Evleri iletişim

Esenyurt Premium Babacan Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Premium Babacan Evleri projesinde 1 oda 1 salon dairelerin satış fiyatları 285 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Babacan Premium Esenyurt güncel fiyatlar!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Babacan Premium projesi altı blok olarak yükseliyor. İki etap olarak planlanan projede ilk etap teslimleri 2018 yılı Haziran ayında yapılacak...

Babacan Premium Esenyurt fiyatları 2017!

Altı blok halinde yükselen Babacan Premium Konutları 1.216 daireden ve 102 mağazadan oluşuyor. Proje Babacan Yapı imzasıyla inşa ediliyor. İşte Babacan Premium Esenyurt fiyatları 2017...

Babacan Holding'ten 240 ay kampanyası!

Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde geçerli olan ve kira öder gibi ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyayla 240 ay vade ve aylık yüzde 0.79 faizle konut sahibi olmak artık daha da kolay.

Babacan Premium Tower'da 269 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Esenyurt'ta Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Premium Tower'da satılık daire fiyatları 269 bin liradan başlıyor..

Babacan Premium Tower'da avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olma avantajı devam ediyor..

Babacan Premium Tower'da 0.39 faizle!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da satılık daire fiyatları 269 bin liradan başlıyor...

Babacan Premium 2. etapta yüzde 5 peşinat 0.39 faiz oranıyla!

Esenyurt'ta hayata geçirilen 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat 0.39 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor..

Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat imkanı!

Esenyurt'ta E-5 üzerinde yükselen Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat, 0.39 faiz oranı ile taksitlendirme yapılabiliyor..

Babacan Premium Tower'da 2+1 daireler 389 bin TL'ye!

Babacan Holding tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor..

Esenyurt Premium Babacan Evleri iletişim Haberi

Esenyurt Premium Babacan Evleri iletişim


İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yükselen Premium Babacan projesi Babacan Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Esenyurt Premium Babacan Evleri iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Esenyurt Premium Babacan Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Projedeki stüdyo daireler ilerleyen zamanlarda satışa açılacak.


6 blok olarak tasarlanan Esenyurt Premium Babacan Evleri projesinde 1.400 adet daire, AVM ve otel alanı bulunuyor. Esenyurt Premium Babacan Evleri 28 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor.


İki etap olarak planlanan Esenyurt Premium Babacan Evleri projesinin birinci etabı Haziran 2018'de, ikinci etabı Eylül 2018'de sahiplerine teslim ediliyor. Premium Babacan Evleri'nde fiyatlar 285 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Esenyurt Premium Babacan Evleri ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 40 ay vade farkı olmadan ya...