27 / 04 / 2024

Esenyurt sağlık tesisi

Esenyurt sağlık tesisi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçeye ikinci termal ve sağlık tesisi kazandırılıyor. Başkan Kadıoğlu “Kaplıcalar diyarı Esenyurt olacak” diyerek ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleşti

Esenyurt'a yeni bir sağlık tesisi daha inşa ediliyor!

Esenyurt'a yeni bir sağlık tesisi daha inşa ediliyor. Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirte pe Aile Sağlığı Merkezi hafta sonu düzenlenecek olan tören ile açılışı gerçekleşecek...

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Cosmocross Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cosmocross Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Humayoun Ashraf tarafından kuruldu.

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılınç ve Umut Çakır ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 48 sağlık tesisi inşa edildi!

AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yapılan sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Nas tarafından kuruldu.

Esenyurt sağlık tesisi Haberi

Esenyurt sağlık tesisi


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçeye ikinci termal ve sağlık tesisi kazandırılıyor. Başkan Kadıoğlu “Kaplıcalar diyarı Esenyurt olacak” diyerek birincisi Saadetdere Mahallesinde geçtiğimiz yıl temeli atılan termal tesis ardından Atatürk Mahallesinde yapılan ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleştirdi.


Esenyurt Belediyesi Türkiye’deki termal ve kaplıcalardan 15-20 kat daha yüksek kalitede seviyesi olan hipotermal suyu vatandaşa termal tesis ve kaplıca hizmeti olarak sunmak için hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. 


Esenyurt Atatürk Mahallesi Kuruçeşme Caddesi üzerinde inşası bitme aşamasına gelen tesisin açılış töreni önümüzdeki günlerde planlanıyor. Açılış öncesi termal tesisi yerinde inceleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu termal havuza girerek ilk denemeyi yaptı. Başkan Kadıoğlu, “ İlçemizde bu tesislerimiz termal ve kaplıca turizmi, sağlık hizmeti ve engelli vatandaşlarımıza...