23 / 04 / 2024

Esenyurt Üniversitesi adres

Esenyurt Üniversitesi adres

Esenyurt'ta hayata geçirilecek İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nin Ana Yönetmeliği 28 Temmuz 2013 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlandı. Esenyurt'un gelişimine katkı sağlayacak olan üniversitenin ana yönetmelik maddeleri haberimizde yer alıyor...

Esenyurt Üniversitesi nerede?

Esenyurt Üniversitesi nerede yapılacak? Merak ediyorsanız, yanıtı ve Esenyurt Üniversitesi ile ilgili diğer detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Esenyurt Üniversitesi detayları!

Esenyurt'ta yapılacak üniversite nerede inşa edilecek? Üniversitede hangi bölümler olacak? Gibi sorularınızın yanıtı ve Esenyurt Üniversitesi detayları haberimizde...

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Esenyurt'ta arsa satışı polemiği!

Necmi Kadıoğlu başkanlığı döneminde Esenyurt Üniversitesi'ne tahsis edilen 25 dönümlük arsanın Esenyurt Üniversitesi'ne satışı gündeme geldi. 

Özyurtlar Bahaş Esenyurt adres bilgileri!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme A.Ş. Esenyurt'ta yeni konut projesine başlıyor. Özyurtlar Bahaş Esenyurt Projesi, 73 bin 690 metrekarelik alan üzerinde yayılıyor..

Esenyurt'taki konutlar Beylikdüzü olarak satılıyor!

Beylikdüzü'nde hizmet veren birçok emlakçı, Esenyurt'un uzak bölgelerinde yapılan konutların bazı emlak siteleri tarafından Beylikdüzü adres gösterilerek satışa sunulduğunu ifade ederek vatandaşı mağdur ettiğini savundu.

Yeşilkent Evim Yüksekdağ adres!

Yeşilkent Evim Yüksekdağ adres bilgilerine göre proje; İstanbul Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde bulunuyor. 21 Ocak 2016 Perşembe günü satışa sunulacak proje 363 adet konuttan oluşuyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgisi!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlogo İstanbul İstanbul Esenyurt'ta 7 blok halinde yükseliyor. İşte Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgileri...

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres!

Esenyurt Life In Vera adres bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt'ta, Namık Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 1.056 adet konut ve 85 adet ticari üniteden oluşuyor.

Life In Vera Esenyurt Projesi!

Life In Vera Esenyurt Projesi İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Vera Group Life İn Vera adres!

Vera Group Life İn Vera adres bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a yükseliyor. Proje İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor.

İnistanbul İş GYO adres!

İnistanbul İş GYO adres bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün hemen karşısında inşa ediliyor. İş GYO Nef İnistanbul projesi 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip.

Topkapı Inİstanbul adres!

Topkapı Inİstanbul adres bilgileri kapsamında projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında inşa ediliyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nin kampüsü nereye yapılacak?

2013 – 2014 döneminde eğitim hayatına başlayan İstanbul Esenyurt Üniversitesi yılın 2. döneminde City Center projesindeki binasına taşınmayı planlıyor. Ancak üniversite Esenyurt'ta yeni bir kampüs için proje planlıyor...

Esenyurt Üniversitesi adres Haberi

Esenyurt Üniversitesi adres

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Ana Yönetmeliği


Birinci Bölüm


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar


Amaç


MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı; İstanbul Esenyurt Üniversitesinin yönetimi, işleyişi, akademik organları ve görevlerine ilişkin esasları düzenlemektir.


Kapsam


MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik; İstanbul Esenyurt Üniversitesinin yönetimine, akademik ve idari organlarına, bu organların görevlerine, eğitim ve öğretime ve mali konulara ilişkin hükümleri kapsar.


Dayanak


MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelik, 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 28/3/1983 tarihli ve 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununun ek 73 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.


Tanımlar


MADDE 4 – (1) Bu Yönetmelikte geçen;


a) Başkan: İstanbul Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanını,


b) Dekan: İstanbul Esenyurt Üniversitesindeki ilgili fakültelerin dekanlarını,


c) Müdür: Üniversite bünyesindeki Enstitüler, Yabancı Diller Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu, uygulama-araştırma merkezleri müdürlerini,


ç) Mütevelli Heyet: İstanbul Esenyurt Üniversitesi Mütevelli...