24 / 04 / 2024

esenyurtta satılık mağaza

esenyurtta satılık mağaza

Hasoğlu İnşaat girişimi ile yükselen Newista Residence projesi Esenyurt’ta yer alıyor. Projenin mağazalarında fiyatlar minimum 190 bin dolardan başlıyor...

Hasoğlu Newista’da mağazaların metrekaresi 3 bin dolar!

Esenyurt’ta hayata geçirilen Newista Residence projesinin ticari birimlerinde satış süreci devam ediyor. 28 adet mağazanın bulunduğu projede metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Uplife Kadıköy satılık!

Toplam 650 konut ve 25 mağazadan meydana gelen Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

West Side İstanbul satılık daire!

Bu yıl sonunda tamamlanacak olan West Side İstanbul satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.152 konut ve 166 mağazadan oluşuyor.

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Bakırköy City satılık ev fiyatları!

Toplam 163 daire ve 33 cadde mağazasından oluşan Bakırköy City satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Modda Senkron Ümraniye satılık daire!

Dekon İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Modda Senkron projesi 168 adet daire ve mağazalardan meydana geliyor. Modda Senkron Ümraniye satılık daire satışları yakın zamanda başlayacak.

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev!

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede 2 bin 679 adet konut ve 100'den fazla mağaza yer alıyor.

esenyurtta satılık mağaza Haberi

esenyurtta satılık mağaza



5 blok halinde Esenyurt’ta hayata geçirilen Newista Rezidans projesi 144 bin 228 metrekare inşaat alanına sahip. 80 bin 500 metrekarelik konut, 11 bin 500 metrekarelik ticari birim alanının yer aldığı Hasoğlu Newista projesinde stüdyolar ve 1+1 daireler 35-75 metrekare, 2+1 daireler 80-120 metrekare, 3+1 daireler 120-150 metrekare, 4+1 daireler ise 150-170 metrekare arasında değişiyor.


Hasoğlu Yapı Esenyurt Newista'da stüdyo daireler 157 bin 300 TL'den, 1+1 daireler 189 bin 726 TL'den, 2+1 daireler 253 bin 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Newista Hasoğlu 'nda konutların dışında 28 adet mağaza mevcut durumda. Projede yer alan mağazaların alan büyüklüğü 58 metrekareden başlıyor, 3 bin 241 metrekareye kadar yükseliyor.