20 / 04 / 2024

Eser Taahhüt iletişim

Eser Taahhüt iletişim

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması listesinde yer alan Eser Taahhüt ve 5 grup şirketi iflas erteletti...

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelebi tarafından kuruldu.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Semizoğlu ve Mehmet Birol Çelik tarafından kuruldu.

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eser Pul, Utku Kepcen ve Emin Korkut ortaklığında kuruldu.

Eser Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Eser ve Sedat Eser tarafından kuruldu.

Nijma Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nijma Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Samsun ve Eser Samsun ortaklığında kuruldu.

Pares Yapı İnşaat Taahhüt ve Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pares Yapı İnşaat Taahhüt ve Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Köksal Eser tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eser Kollu, Efe Tugay Hacıevliyagil, Buket Sinem Porteçene ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, Saray Mahallesi'nde kuruldu.

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Gülay Güneş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kasap Sokak, Eser İş Merkezi'nde kuruldu.

Eser Taahhüt ve 5 grup şirketi iflas erteletti!

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması listesinde yer alan Eser Taahhüt ve 5 grup şirketi iflas erteletti...

Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alp Göl ve Gökhan Yusuf Sarımsakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu

Bronz İnşaat Taahhüt Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bronz İnşaat Taahhüt Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ünal Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu

KŞ Akel İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KŞ Akel İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Şenel ve Yusuf Kozak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu

Eser Taahhüt iletişim Haberi

Eser Taahhüt iletişim

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması listesinde yer alan ve başında İNTES Başkan Vekili İlhan Adiloğlu’nun da bulunduğu Eser Taahhüt ve beş grup şirketi iflas...