27 / 04 / 2024

eski avmler yenileme 2016

eski avmler yenileme 2016

Rekabetin giderek arttığı perakende sektöründe AVM’ler ‘yenileme’ projeleriyle fark yaratmaya çalışıyor. Bu çalışmalar sayesinde AVM’ler yeniden popüler hale gelirken ziyaretçi sayısında artış sağlanıyor.

Eski ehliyet ve kimlik yenileme süresi uzatıldı mı?

Ehliyet ve kimlik yenilemede son tarihler ne zaman?  Bu süreçte vatandaşların eski tip kimlik ve ehliyetlerini verilen son tarihe kadar yenilemeleri  gerekmektedir. 2016'da başlayan çipli kimlik çıkartmayanlar için son tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

Samsung eski telefonunuzu 6.500 TL’ye yeniliyor! İşte kampanya koşulları..

Samsung markası bünyesinde yer alan Samsung Week indirim ve kampanyalarına devam ediyor. Bu kampanyalardan biri de telefon değiştirme oldu. Eski telefonunuzu Samsung markasının Galaxy Z Fold4 modeline toplamda 6.500 TL yenileme indirimi sunuyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları..

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Eski AVM’lerde yenileme yarışı başladı!

Rekabetin giderek arttığı perakende sektöründe AVM’ler ‘yenileme’ projeleriyle fark yaratmaya çalışıyor. Bu çalışmalar sayesinde AVM’ler yeniden popüler hale gelirken ziyaretçi sayısında artış sağlanıyor.

Çanakkale Eski Küçük Sanayi Alanı'nın yıkımına esnaflardan tepki!

Çanakkale Eski Küçük Sanayi Alanı Yenileme Projesi kapsamında iş yerleri yıkılan esnaflar kendilerine yer gösterilmediği ve zaman tanınmadığını öne sürerek duruma tepki gösterdi.

Çanakkale İsmetpaşa Eski Sanayi Bölgesi'nde dönüşüm başlıyor!

Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi için çalışmalar başladı. İhalesi yapılan alanda yüklenici firma 'alan çevirmesi'nri gerçekleştirdi. Toplam inşaat alanı 37 bin metrekare olan alanda konut ve iş yerleri yapılacak.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu’nda sona gelindi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap halde bulunan Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarında sona geldi.

Çanakkale Eski Küçük Sanayi kentsel yenileme ihalesi 4 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Eski Küçük Sanayi Yenileme Alanının “Blok nizam 6 kat konut alanı” fonksiyonu ile projelendirilip inşaatını yaptıracak. İhaleye konu işin tahmini bedeli 16 milyon 67 bin 500 TL olarak belirlendi.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap haldeki Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarına başladı, stadyumu’nun tribünleri, soyunma odaları ve saha temizliği yeniden yapılacak...

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Haluk Eyidoğan: Dönüşüm yok, yenileme var!

İstanbul’da kentsel dönüşüm adına binaların yıkıldığını ve yerine lüks konutların yapıldığını söyleyen deprembilim uzmanı ve eski CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr.Eyidoğan, “Dönüşüm yok, yenileme var. Deprem değil, ticaret düşünülüyor’’ dedi

Eskişehir'in altyapısı yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), ilçeler de alt yapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Ekipler, Çifteler ilçesinde hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak abone bağlantıları tamamlandı.

Eskişehir Sivrihisar'ın altyapısı yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) Eskişehir Sivrihisar ilçesindeki Yenice deposu ve Saat Kulesi deposu arasındaki hat yenileme çalışmalarında sona geldi

eski avmler yenileme 2016 Haberi

eski avmler yenileme 2016

Rekabetin giderek arttığı perakende sektöründe AVM’ler ‘yenileme’ projeleriyle fark yaratmaya çalışıyor. Marka karmasından açık alan yaratmaya kadar pek çok alanda yenileme çalışması yapan Akmerkez, M1, Carousel, Metrocity, Starcity gibi AVM’ler bunun için milyon dolarlar harcıyor.


Bu çalışmalar sayesinde AVM’ler yeniden popüler hale gelirken ziyaretçi sayısında artış sağlanıyor. Türkiye ekonomisinin en dinamik sektörlerinden biri olan AVM’lerde yenileme trendi başladı. Rekabetin giderek arttığı sektörde, AVM’ler, hedef kitle değişimi, büyüme veya yenilik ihtiyacı gibi nedenlerle renovasyona yani ‘yenilenmeye’ gidiyor.


Uzmanlar, AVM’lerin özellikle belli bir yaşa gelince pazar analizlerini yenilemesi, hedef kitle talep ve araştırmalarını düzenli olarak yapması gerektiğini söylüyor. Türkiye’deki AVM’lerin yüzde 25’inin 10 yaşını geçmiş olması da yenileme çalışmalarının yakında yoğunlaşmaya başlayacağını gösteriyor.


Bu değişim ihtiyacını erken fark eden AVM’lerin birçoğu şimdiden yenileme çalışmalarına...