18 / 04 / 2024

eski bodrum evleri

eski bodrum evleri

Bodrum, Turgutreis'te yer alan arazi ve eski bodrum evi toplam 1 milyon 883 bin 334 TL'den icraya çıkıyor...

Kira yardım ücretleri arttı! Milyonlarca insan oh çekecek! İşte kira yardımı almak için aranan şartlar…

Kentsel dönüşüm projeleri, milyonlarca insanın adeta eski olan evleri için beklediği bir mucize. Kentsel dönüşüme dair milyonlarca insanı sevindiren gelişmeyi Bakan Murat Kurum verdi. Kentsel dönüşüm kira ücretlerinin artacağı bildirildi. İşte detaylar…

İsviçre'deki dağ evleri 6 liraya satılıyor!

İsviçre’nin güneyinde yer alan Monti Sciaga adlı dağ köyündeki eski taş evleri 1 İsviçre Frangı (5.8 TL) gibi sembolik bir fiyata satılıyor.

Eski İzmir Evleri onarılmayı bekliyor!

İzmir'in Kadifekale ve Basmane arasında daha çok bulunan tarihi evlerinin bazıları, kaderine terk edildi. Çatıları, cumbaları çöken evler kullanılmaz halde geldi.

Seba Manolya Bodrum ödeme koşulları!

Seba Manolya Bodrum Evleri projesinde villaların metrekare birim fiyatı 7 bin 500 liradan başlıyor. Seba Manolya Evleri'nde teslimler Mayıs 2017'de gerçekleştiriliyor...

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat!

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat listesi 185 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Solemar Bodrum projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Elysium Miramar Bodrum'da bayrama özel indirim!

Elysium Miramar Bodrum Evleri Oftoon İnşaat güvencesiyle Bodrum'da hayata geçiriliyor. Elysium Miramar Bodrum projesinde bayrama özel indirim fırsatı sunuluyor.

Ofton Bodrum Evleri güncel fiyat listesi!

Ofton Bodrum Evleri güncel fiyat listesi kapsamında fiyatlar 561 bin 800 Euro'dan başlıyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Elysium Miramar Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Elysium Miramar Bodrum Evleri'nde 46 villa yer alıyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan Elysium Miramar Bodrum güncel fiyat bilgisi kapsamında 561 bin 800 Euro'dan başlıyor ve daireler hemen teslim ediliyor.

Locca Bodrum fiyat!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Locca Bodrum Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor. Projede A ve B olmak üzere iki farklı tipte villalar bulunuyor.

Nef Bodrum satılık daire!

Nef Bodrum Evleri projesinde ön satış süreci başladı. Nef Bodrum Evleri projesinin 460 metre sahil şeridi bulunuyor...

Girişimciler Eski Antakya Evleri'ni restore etti!

Çok sayıda cesur girişimci, yıkılmaya yüz tutmuş eski Antakya Evlerini özverili çalışmalar sonucunda tekrar ayağa kaldırdı, bu değerlerimizi cafe, restoran, eğlence mekanı olarak değerlendirerek canlandırdı, coşkusuna coşku kattı.

Antakya Evleri restore edildi!

Hatay'da dar sokaklar içerisinde yer alan, avlusu ve mimarisiyle dikkat çeken eski Antakya evleri, restore edilerek kafe ya da butik otel olarak yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunuluyor.

MODEKO 2016, 27. İzmir Fuarı 24 Şubat'ta başlıyor!

Eski İzmir evleri ve tarihten kesitlerin canlandırılacağı aktivitelerin olacağı "Smyrna Sokağı"nın yeralacağı MODEKO'da stand açacak 300 firmanın ürünlerini görmek için 50 ülkeden sektör temsilcileri ve alıcılar Fuar İzmir'i ziyaret edecek.

eski bodrum evleri Haberi

eski bodrum evleri

Bodrum 1. İcra Müdürlüğü; Bodrum, Turgutreis'te yer alan araziyi satışa çıkardı. Toprakla doldurulan arazide ayrıca eski bodrum evlerinden bulunuyor. Bu ev yaklaşık 35 metrekare oturumlu. Tamamının bedeli 1 milyon 833 bin 334 TL olarak belirlendi. İhalesi 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00 ile 10.05 arasında Bodrum Adliyesi 1. İcra Müdürlüğü önünde yapılacak. 

Dosya No: 2012/49 TLMT. 

İhaleyi görüntülemek için