29 / 03 / 2024

Eski kurşun geri kazanım fabrikası

Eski kurşun geri kazanım fabrikası

Mehmet Emin Birpınar, Gaziemir'de radyoaktif atıkları toprağa gömüldüğü ileri sürülen eski kurşun geri kazanım fabrikasına 5,7 milyon liralık ceza kesildiğini, bunun Türkiye'de verilmiş en yüksek çevre cezası olduğunu bildirdi.

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

İŞKUR açıkladı, yaş şartsız KPSS’ siz kasım ayı çarşı ve mahalle bekçisi alımı başladı

Son günlerde işe alım ilanları ve istihdam ile ilgili İŞKUR'un ve sayfası sıkça ziyaret edilen sayfalar arasında. Buna göre bekçi olmak isteyenlerde İŞKUR’un web sitesinde yer alan açık iş ilanlarına bakıyor. İşte bekçi alımı ile ilgili detaylar haberimizde...

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

İŞKUR'da yeni dönem başladı! Resmi açıklama yapıldı: Bugün itibariyle yeni hizmetler sunulmaya başlandı

İŞKUR'un iş ve meslek danışmanları, "yetenek kapısı" platformu aracılığıyla gençlere kariyer rehberliği sağlayacaklar. Bu hizmet, genç bireylerin kendi potansiyellerini keşfetmelerine, mesleki becerilerini anlamalarına ve farklı meslekler hakkında bilgilendirilmelerine yardımcı olacak.

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

Renuno İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Renuno İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kurşun ve Muhammed Taha Yekeler ortaklığında kuruldu.

İŞKUR'dan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin en çok araştırdığı konular arasında yer alan bekçi alımları için Eylül 2023 müjdesi geldi. İŞKUR'un yayımladığı ilana göre 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Kaçırmayın...

Emtia piyasası yönünü aşağı çevirdi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, geçen hafta kurşun yüzde 1,4, bakır yüzde 2,1, nikel yüzde 5, buğday 10,1, soya fasulyesi yüzde 3,7, mısır yüzde 6,2 değer kaybetti.

Kuraklık endişeleri ve jeopolitik riskler emtia piyasasına darbe vurdu!

Geçen ay emtia piyasasında sert yükselişler yaşanırken, bakır yüzde 6,9, alüminyum yüzde 4,5, çinko yüzde 7,6, kurşun yüzde 0,6, pamuk yüzde 5,4, şeker yüzde 5, kakao yüzde 5,8, kahve yüzde 3,6 değer kazandı.

İŞKUR’a göre işi hazır olan 10 meslek grubu var!

İŞKUR’un “Türkiye İş gücü piyasasında En Çok Açık İşi Olan 10 Meslek” raporundaki meslek grubu şöyle: Garson, makineci, satış danışmanı, dokuma konfeksiyon, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, perakende satış elemanı, ön muhasebeci, şoför yük taşıma, paketleme işçisi.

İŞKUR 29 Farklı İlde 2000 Personel Alımı Yapacak! Başvuru Şartları ve Detaylar Neler?

İŞKUR 29 farklı şehirde KPSS şartı aranmadan 2000 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından duyurulan bu ilan kapsamında Türkiye'de 29 farklı ilde belirli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. İŞKUR’un bu iş ilanı hakkında kapsamlı bilgiler haberin devamında…

Aile Bakanlığı bu kişilere 850 TL para verecek!

Aile Bakanlığı, Türkiye'deki sosyal yardım programları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla, İŞKUR'un işe yönlendirme hizmetleriyle iş bulan kişilere aylık 850 TL nakdi yardım yapacak.

Ehliyeti olanlar dikkat! Kamuya şoför alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ehliyeti olan ve iş arayanları yakından ilgilendiren önemli bir iş ilanı yayımlandı. Ağrı İl Özel İdaresi, İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını açıkladı. İŞKUR’un yayımladığı personel alım ilanına yönelik merak edilen tüm detaylar belli oldu.

Eski kurşun geri kazanım fabrikası Haberi

Eski kurşun geri kazanım fabrikası


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, Gaziemir'de radyoaktif atıkları toprağa gömüldüğü ileri sürülen eski kurşun geri kazanım fabrikasına 5,7 milyon liralık ceza kesildiğini, bunun Türkiye'de verilmiş en yüksek çevre cezası olduğunu...