19 / 04 / 2024

ESKIDJI Dumankaya

ESKIDJI Dumankaya

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Dumankaya'nın 203 gayrimenkulünden 15 tanesi satıldı!

Eskidji tarafından satışa çıkarılan Dumankaya'nın 203 gayrimenkulünden 15 tanesine teklif geldi. Peki kalanlar ne olacak?

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul bugün satışta!

Dumankaya'nın 16 projede yer alan toplam 203 adet gayrimenkul bugün Eskidji tarafından açık artırmayla satışa çıkarılıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları 105 bin TL'den başlıyor.

ESKIDJI Dumankaya'nın gayrimenkullerini açık artırma ile satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) kayyum atandığı Dumankaya İnşaat A.Ş. aktifinde bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI A.Ş. ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Eskidji, Dumankaya projelerindeki dükkanları açık arttırma ile satacak!

Eskidji, Dumankaya projelerindeki işyerlerini yüzde 50 peşin 6 ay vadeli olarak açık arttırma ile satışa çıkaracak

Eskidji Müzayedecilik 8 firmanın 12 projedeki 36 konutunu satıyor!

Eskidji Müzayedecilik DAP Yapı, Dumankaya, Gül Yapı - Çebi Ortaklığı, Kuzu Grup, Sinpaş, Bur Yapı ve Teknik Yapı'ya ait 36 konutu satışa çıkardı

Eskidji Müzayedecilik 6 firmanın 11 projedeki 22 konutunu satıyor!

Eskidji Müzayedecilik DAP Yapı, Dumankaya, Gül Yapı - Çebi Ortaklığı, Kuzu Grup, Sinpaş ve Teknik Yapı'ya ait 22 konutu satışa çıkardı

Eskidji'den satılık 44 lüks konut! 72 bin TL'ye!

Eskidji Müzayedecilik, Ant Yapı, Aydınlı İnşaat, DAP Yapı, Dumankaya, Eston Yapı, Fiyapı, KKG İnşaat, Gülyapı, Kuzu, Önay Grup, Sinpaş ve Taş Yapı gibi inşaat şirketlerine ait projelerden toplam 44 lüks konutu satışa sunuyor

Dumankaya IKON'da 5 bin 750 TL peşinatla! 115 bin TL'ye!

Dumankaya IKON'da fiyatlar 115 bin TL'den, peşinatlar ise 5 bin 750 TL'den başlıyor

Dumankaya Minimal'de 149 bin TL'ye! 1000 TL peşinatla!

Dumankaya Minimal'de konut fiyatlarına yaklaşık yüzde 5 zam uygulandı. 142 bin TL'lik konutların fiyatı 149 bin TL oldu

Dumankaya, en çok çalışılmak istenen firmalar arasında!

Ekonomik krizde yüzde 25 büyüyen Dumankaya, en çok çalışılmak istenen inşaat firmaları arasında başı çekiyor

Dumankaya Dizayn'da 2.950 TL peşinatla! 59 bin TL'ye!

Dumankaya Dizayn'da başlatılan kampanyayla daireler yüzde 5 peşinatla satılıyor

ESKIDJI Dumankaya Haberi

ESKIDJI Dumankaya

Gayrimenkul müzayedeleri konusunda uzmanlaşmış ve binlerce  gayrimenkulün satışını gerçekleştirmiş bulunan  Eskidji Müzayedecilik, bu defa Dumankaya A.Ş. bünyesindeki  tamamlanmış  ve içerisinde yaşamın başladığı 16 farklı Dumankaya projesinde yer alan 219 adet  gayrimenkulü , 26 Eylül 2017 Salı günü saat 14:00’da düzenlenecek açık artırma ile satışa sunacak. Satışa çıkan gayrimenkulleri, villalar,daireler, ofisler ve mağazalar oluşturuyor.


Tamamı istanbul’da yer alan, İkon, Trend, Dizayn, Horızon, Adres Lobi, Adres Natura, Adres Botanik, Adres Kampüs Batı, Adres Kampüs Doğu, Adres Kampüs Güney, Adres Kampüs Panorama, Miks, Vizyon, Modern, Modern Vadi, Modern Collectıon, Flex Kurtköy, Gizli Bahçe, Villa Gizli Bahçe, Ritim İstanbul, Konsept İstanbul, Konsept Halkalı projelerindeki gayrimenkuller için açık artırmada fiyatlar ;  Konutlarda 105.000TL , Ofislerde 193.500TL , Mağazalarda 127.500TL ‘den başlıyor.


Eskidji Müzayede A.Ş ‘nin  İstanbul...