26 / 04 / 2024

eskişehir 2014 projeleri

eskişehir 2014 projeleri

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde bakım onarım ve asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Eskişehir'de 3 projenin açılışı ile 10 tesisin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Eskişehir'de 3 projenin açılışı ile 10 tesisin temel atma töreni gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Avcı: "Bunlar ilimize yapılan ilk yatırımlar değil tabi son yatırımlar da olmayacak" dedi...

Eskişehir OSB yeni yatırımlarla bölgenin cazibe merkezi olacak!

OSB Müdürü Ali ihsan Karamanlı, Eskişehir OSB olarak, 2013 yılında 1 milyon metrekareye yakın alanın altyapısını hazırladıklarını belirtti. Karamanlı, bu yatırımlarla bölgenin cazibe merkezi olmasını hedeflediklerinin altını çizdi...

TOKİ Eskişehir Çifteler projesi için düğmeye bastı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Eskişehir turizm projeleri geliştirilmeli!

Skal International Eskişehir Kulübü'nün bu ay ki toplantısına konuşmacı olarak katılan ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, Eskişehir'e gelen turistlerin şehre bıraktığı gelirlerin arttırılabilmesi için projelerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Eskişehir'de 2014'te konut satışları düştü!

TÜİK Bursa Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; Eskişehir’de eski ve yeni yapılan konut satışlarında önemli ölçüde düşüş oldu. Eskişehir’da konut satışları 2014 yılında bir önceki yıla göre önemli ölçüde azaldı.

Eskişehir İbis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, şirket portföyünde yer alan Eskişehir İbis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP'a bildirdiği rapor...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru 2014!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru 2014 bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuru 2014!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde toplam 74 adet daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuru 2014 detayları...

Halk GYO'nun İstanbul dışındaki ilk konut projesi Eskişehir'de!

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( Halk GYO ), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

Halk GYO Eskişehir'e Panorama Plus ile girdi!

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Halk GYO), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı tarafından Uluönder Mahallesi, Rauf Orbay Caddesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İnşaat işi ihalesi 23 Aralık 2014 Salı günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Eskişehir Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası 25 Kasım'da ihale ediliyor!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından Sivrihisar ilçesine bağlı Hızırbey Mahallesi'nde yer alan Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası ve arsası 25 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Eskişehir, 2014 Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü aldı!

Dünyada 259 büyük kentin başvurduğu, “2014 Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü” yarışmasında Eskişehir, Kent Belleği Müzesi Projesi ile ilk 15 büyük kent arasına girmeyi başardı.

Eskişehir, Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Büyük Ödülü'ne aday!

Eskişehir, Çin’in Guangzhou kentinde yapılacak 2014 Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü yarışmasında Yılmaz Büyükerşen'in projesi Kent Belleği Müzesi ile büyük ödüle aday... Eskişehir'e oy vermek için haberdeki linke tıklayın!

eskişehir 2014 projeleri Haberi

eskişehir 2014 projeleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğü tarafından mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde yolların bakım ve onarım çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanan mahalle yollarının tamamı teknik personel tarafından kontrol edilerek ihtiyaç ve önceliğin belirlenen ve kış mevsiminden dolayı tahrip olan ve ağır tonaj sonucu bozulan yolların  asfalt ile bakım ve onarım çalışmaları için beş ayrı ekip oluşturuldu. Ekiplerin hava şartları elverdiği sürece çalışmalarına devam edeceği bildirildi.


Eskişehir...