25 / 04 / 2024

eskişehir 2016 projeleri

eskişehir 2016 projeleri

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, "Önümüzdeki dönemde 1/25000'likler, Küçük Sanayi Sitesi'nin kaldırılması, kentsel dönüşüm meselesi ile ilgili yeni projeler gündeme gelecek. " dedi.

TOKİ Eskişehir Çifteler projesi için düğmeye bastı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Eskişehir'de konut satışları Ocak ayında yüzde 25,9 arttı!

Eskişehir genelinde konut satışları, 2017 Ocak ayında, 2016 Ocak ayma göre yüzde 25,9 oranında arttı.

Eskişehir'de 20.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 20 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Eskişehir'de yeni stadın parasını TDV bütçesi karşıladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı: Türk Dünyası Vakfı 2016 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Eskişehir'de Türk Dünyası Vakfı Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle eski stat alanının yapılaşmaya açılmaması için yeni stadın parasını Türk Dünyası Vakfı bütçesinden karşıladık." diye kon

Eskişehir Büyükşehir'den 24.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 24 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de Ekim ayında 2 bin 489 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bursa Bölge Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre; Eskişehir genelinde konut satışları 2016 Ekim ayında, 2015 Ekim ayına göre yüzde 39,5 oranında artarak 2 bin 489 adet oldu.

Eskişehir Tepebaşı'nda 10 yıllığına ayni hak tesisi ihalesi!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Tepebaşı'ndaki 5 bin 422 metrekarelik alanın 10 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 29 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek işin toplam bedeli 8 milyon 415 bin 770 TL olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru yeri!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde yer alan 2 adet daire için satışlar bugün başladı. TOKİ Odunpazarı Karapınar'da son başvurular 30 Aralık 2016'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi kapsamında üretilen 2 adet konut 20 Eylül - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında açık satış yöntemi ile satışa sunulacak. İşte, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları...

Kızılay Eskişehir Bölge Kan Merkezi inşaatı ihalesi 10 Haziran'da!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Eskişehir Bölge Kan Merkezi bina inşaatı işini ihaleye çıkardı. İhale teklifleri 9 Haziran 2016 tarihine kadar alınıyor...

eskişehir 2016 projeleri Haberi

eskişehir 2016 projeleri

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, YHT Kapalı Kesit Üzeri Peyzaj Projesi’ni eleştirerek; “ Biz mi hata yapıyoruz’ diye, önceki gün tekrar oraya gittim ve baktım. Apar topar saksıların içerisine birkaç tane ağaç dikilmiş. O çirkin beton kütlesinin içinde, hiçbir estetik kaygı yok, bir işlevsel yönü yok. Bu konuda Eskişehir'e yazık ettiler! Kim döktüyse bilmiyorum, o kadar çimentoyu heba ettiler” dedi.


Seçimlerin ardından AKP'li ve CHP'li siyasilerin verdiği "Eskişehir İçin Birlikte Hareket Edebiliriz" mesajları, havada kaldı gibi görünüyor? İki parti şehir ile ilgili pek çok konuda karşı karşıya geldi, zaman zaman da şiddetli tartışmalar yaşandı. Artık bir uzlaşı ortamının yakalanması mümkün mü?

Öncelikle milletvekillerinin bir araya gelmesi çok olumlu bir hamleydi ve devam etmesini de dileriz. Yani biz de AK Parti...